CHAMPIONS LEAGUE

Γκουαρντιόλα: "Τέλεια εμφάνιση"

Γκουαρντιόλα: "Τέλεια εμφάνιση"

Ενθουσιασμένος από την απόδοσή της ομάδας του εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο προπονητής των "μπλαουγκράνα", Πεπ Γκουαρντιόλα. Σύμφωνα με τον Ισπανό τεχνικό η Μπαρτσελόνα κυριάρχησε στο γήπεδο και δίκαια πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Γκουαρντιόλα χαρακτήρισε "τέλεια" την εμφάνιση των παικτών του και σε τελική ανάλυση δίκαιη την πρόκριση της ομάδας του εις βάρος της Άρσεναλ.

" Η Άρσεναλ είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά σήμερα δεν τους επιτρέψαμε να αλλάξουν ούτε τρεις σίγουρες πάσες. Μελετήσαμε το πρώτο παιχνίδι και ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Η φιλοσοφία τους είναι να έχουν αυτή την κατοχή, όμως δεν τους το επιτρέψαμε".

" Κάναμε το τέλειο παιχνίδι. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα".

Ερωτηθείς για το αν η εξέλιξη της αναμέτρησης θα ήταν διαφορετική αν δεν είχε αποβληθεί ο Φαν Πέρσι, ο Αλσατός απάντησε: " Δεν ξέρω. Ποτέ δεν ξέρεις. Παίξαμε με 11 εναντίον 11 και έπειτα με 11 εναντίον 10. Έτσι έχουν τα πράγματα".

" Μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους της Άρσεναλ, είναι δύσκολο όταν παίζεις με έναν παίκτη λιγότερο. Κατανοώ την αντίδρασή τους έπειτα από την αποβολή".

" Σε τελική ανάλυση πάντως, κοιτώντας το πώς παίξαμε, μπορώ να πω ότι είμαι πολύ, μα πολύ χαρούμενος. Πιστεύω ότι αξίζαμε την πρόκριση. Είμαστε στους προημιτελικούς και κρίνοντας και απ' τα δύο παιχνίδια ήμασταν καλύτεροι από αυτούς", επεσήμανε ο τεχνικός των "Καταλανών".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ