ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Πεπ: "Κάναμε πολλούς ευτυχισμένους"

Barcelona's coach Josep Guardiola, left is pushed by Real Madrid's Cristiano Ronaldo from Portugal, right, during their La Liga soccer match at the Camp Nou stadium, in Barcelona, Monday, Nov. 29, 2010. Ronaldo was given a yellow card for the offence. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Barcelona's coach Josep Guardiola, left is pushed by Real Madrid's Cristiano Ronaldo from Portugal, right, during their La Liga soccer match at the Camp Nou stadium, in Barcelona, Monday, Nov. 29, 2010. Ronaldo was given a yellow card for the offence. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza) AP

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, εμφανίστηκε υπερήφανος στην συνέντευξη τύπου διότι η ομάδα έκανε πολλούς ανθρώπους ευτυχισμένους, όπως τόνισε.

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος, κυρίως από τον τρόπο που νικήσαμε. Οι πρώτοι που νίκησαν με αυτόν τον τρόπο ήταν οι Κάρλες Ρέσακ και Γιόχαν Κρόιφ. Υπάρχει πρόοδος στο στυλ της Μπαρτσελόνα".

"Παίζεις με τόσους παίκτες προερχόμενους από την πατρίδα σου. Αυτή είναι μία νίκη για πολλούς ανθρώπους. Προπονητές, σκάουτερς, πρόεδροι πήραν μέρος για να βρεθούν ο Ινιέστα ή ο Τσάβι. Πολλοί αναμίχθηκαν. Το να νικάς την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους με αυτόν τον τρόπο είναι πολύ σημαντικό".

Ο Γκουαρντιόλα πάντως παραδέχτηκε πως η διαφορά που φάνηκε στο ματς και δείχνει το σκορ μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι η πραγματική.

"Είναι απλά ένα παιχνίδι. Δεν είναι αυτή η διαφορά των δύο ομάδων. Η Ρεάλ νικούσε σε πρωτάθλημα και Champions League. Σήμερα πήγαν όλα καλά για εμάς και τους καταστρέψαμε.

Όσον αφορά στο περιστατικό με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τον έσπρωξε όταν δεν του έδωσε την μπάλα, ο Γκουαρντιόλα ανέφερε: "Αυτά συμβαίνουν στον αγώνα".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ