ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο κόσμος μπορεί να πει ότι αποτύχαμε πέρυσι στο Champions League, αλλά κάναμε μεγάλη πρόοδο"

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλά
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλά © 2021 MARC ATKINS/AP IMAGES

Απόλυτα ικανοποιημένος από την παρουσία της Μάντσεστερ Σίτι στο περυσινό Champions League όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, παρά την απώλεια του τροπαίου από την Τσέλσι, εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα με δηλώσεις του ενόψει του ματς με την Λειψία.

Πέρυσι η Μάντσεστερ Σίτι έκανε μία τρομερή πορεία στο Champions League και έφτασε στον τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της όμως στο φινάλε δεν μπόρεσε να σβήσει τη δίψα της για το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά, καθώς έχασε από την Τσέλσι με 1-0 στο "Ντραγκάο".

Παρόλα αυτά, ο Πεπ Γκουαρδιόλα όχι μόνο δεν απογοητεύεται αλλά δηλώσει απερίφραστα πως είναι πολύ υπερήφανος για την πρόοδο που έχει κάνει η ομάδα του και οι παίκτες του.

"Πέρυσι η Μάντσεστερ Σίτι έκανε ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, είχαμε μεγάλη πρόοδο. Παίξαμε 13 ματς Champions League, έχοντας 11 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, στον τελικό.

Ο κόσμος μπορεί να πει ότι ήταν αποτυχία, ήταν όμως ένας εκπληκτικός στόχος. Παίξαμε καλά σε όλα σχεδόν τα ματς και χάσαμε από έναν μεγάλο αντίπαλο", τόνισε ο Καταλανός τεχνικός των πολιτών στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε την Τρίτη ενόψει της πρεμιέρας του φετινού Champions League κόντρα στην Λειψία, για να προσθέσει:

"Η ομάδα έχει βελτιωθεί πολύ. Αυτά τα παιδιά έχουν κατακτήσει τρεις τίτλους την τελευταία τετραετία στην Premier League. Κάθε χρόνο έχουμε την αίσθηση ότι μπορούμε να τα πάμε καλύτερα, όμως υπάρχουν πάρα πολλές ομάδες που θέλουν να κατακτήσουν αυτή τη διοργάνωση.

Εμείς δεν αποτελούμε εξαίρεση. Η πίεση σε εμένα; Την αποδέχομαι, είναι η ίδια κάθε χρόνο. Εάν κατακτήσω το Champions League θα είμαι ευτυχισμένος για το σύλλογο, εάν όμως δεν τα καταφέρω, δεν μπορώ να κάνω κάτι".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ