PREMIER LEAGUE

Λέστερ - Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Διπλό για τους Πολίτες με υπογραφή Σίλβα

Ο Μπερνάρντο Σίλβα στην αναμέτρηση της Σίτι με την Πόρτο στο Champions League
Ο Μπερνάρντο Σίλβα στην αναμέτρηση της Σίτι με την Πόρτο στο Champions League © 2021 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Η Μάντσεστερ Σίτι πήρε ένα σημαντικό διπλό κόντρα στη Λέστερ, με τον Μπερνάρντο Σίλβα να χαρίζει το τρίποντο στους Πολίτες, οι οποίοι έφτασαν τις τρεις νίκες στη φετινή Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι απέδρασε από το King Power με το τρίποντο, αφού επικράτησε με 1-0 της Λέστερ στην 4η αγωνιστική της Premier League, χάρη στο γκολ του Μπερνάρντο Σίλβα.

Οι Πολίτες έφτασαν τις τρεις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκονται στη 2η θέση, όπου ισοβαθμούν με εννέα βαθμούς με την Τότεναμ, ενώ οι "αλεπούδες" έμειναν στη 10η με έξι βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με τον Βάρντι στο 49', με το γκολ του Άγγλου ωστόσο να μην μετράει, έπειτα και από έλεγχο του VAR, καθώς ο 34χρονος ήταν εκτεθειμένος. Στο 62' όμως, η Σίτι ήταν εκείνη που πήρε το προβάδισμα με τον Μπερνάρντο Σίλβα, όταν έπειτα από κόντρα της μπάλας εκείνος έκανε το σουτ εντός περιοχής, παραβιάζοντας την εστία του Σμάιχελ για το 1-0.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα κράτησε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε του αγώνα, ενώ στις καθυστερήσεις φλέρταρε και με δεύτερο γκολ, με τον Στέρλινγκ να μην προλαβαίνει, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Φερναντίνιο.

Λέστερ: Σμάιχελ, Καστάνιε, Βέστεργκααρντ (61' Έβανς), Σεγιουτζιού, Μπέρτραντ, Ολμπράιτον, Εντίντι, Τίλεμανς, Μπαρνς (73' Λούκμαν), Μάντισον, Βάρντι

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Λαπόρτ, Κανσέλο, Ροντρίγκο, Γκιντογκάν, Σίλβα, Ζεσούς (84' Φερναντίνιο), Τόρες (64' Στέρλινγκ), Γκρίλις

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Premier League

Η βαθμολογία της Premier League

TAGS PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΛΕΣΤΕΡ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ