ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Να φορέσει ο κόσμος μάσκες στα γήπεδα για να μείνουν ανοικτά"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λιντς
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Λιντς © 2021 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τόνισε πως πρέπει να γίνει ότι χρειάζεται ώστε τα γήπεδα να παραμείνουν ανοικτά με την παρουσία των φιλάθλων στις εξέδρες.

Δε θέλει να ζήσει ξανά γήπεδα με άδειες εξέδρες ο Πεπ Γκουαρδιόλα και το εξέφρασε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο. Ο κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι τόνισε ότι θα πρέπει να γίνει ότι χρειάζεται ώστε να παραμείνουν ανοικτά τα γήπεδα.

Ο Καταλανός προπονητής επεσήμανε ότι αναγνωρίζει τη δυσκολία της κατάστασης με τον κορονοϊό, ωστόσο υπάρχουν ακόμα μέτρα που μπορούν να παρθούν ώστε να συνεχίσουν οι φίλαθλοι να βρίσκονται στις εξέδρες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: "Δεν θα μου άρεσε ειλικρινά το ενδεχόμενο να κλείσουν ξανά οι εξέδρες. Τα κρούσματα όμως, αυξάνονται σε όλον τον κόσμο, όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτοί οι άνθρωποι πηγαίνουν στα γήπεδα και μπορούν να μολύνουν και να μολυνθούν.

Στα γήπεδα, οι άνθρωποι δεν φορούν μάσκες. Είναι αυτό που με εκπλήσσει περισσότερο. Θα πρέπει να εμβολιασθούμε και με αναμνηστική δόση, εάν αυτό αποφασισθεί, αλλά και να απολυμαίνουμε τα χέρια μας, να τηρούμε την κοινωνική απόσταση και να φοράμε προστατευτικές μάσκες.

Εμπιστεύομαι τους επιστήμονες γιατί ξέρουν απολύτως περισσότερα από όσα ξέρω. Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όταν κάνουν ένα εμβόλιο, οι άνθρωποι μπορεί να πεθάνουν εάν δεν κάνουν ένα εμβόλιο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ