ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Ο Μέσι δεν βρίσκεται στη σκέψη της Μάντσεστερ Σίτι"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τότεναμ για το Λιγκ Καπ.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Τότεναμ © 2021 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα γνωστοποίησε ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν πρόκειται να κινηθεί για τον Λιονέλ Μέσι, τώρα που αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα διέψευσε κατηγορηματικά ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα κινηθεί για την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι, τώρα που ανακοινώθηκε ότι ο Αργεντινός δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην τεχνικός του Αργεντινού στους "μπλαουγκράνα" και νυν τεχνικός των πρωταθλητών Αγγλίας εξήγησε ότι οι "πολίτες" πήραν τον Τζακ Γκρίλις και δεν σκοπεύουν να πάρουν άλλον παίκτη για αυτήν τη θέση.

"Δαπανήσαμε 47.000.000 για τον Γκρίλις, δηλαδή 117.500.000 που δώσαμε και 70.000.000 που πήραμε από πωλήσεις. Ήμασταν απίστευτα πεπεισμένοι για τον Γκρίλις και πεπεισμένοι ότι ο Μέσι θα έμενε στην Μπαρτσελόνα. Τώρα δεν βρίσκεται στις σκέψεις μας. Σίγουρα όχι".

"Ήταν μια έκπληξη, ο Τζουάν Λαπόρτα ήταν ξεκάθαρος σήμερα για τις αιτίες. Ως φίλαθλος της Μπαρτσελόνα, θα μου άρεσε να τελείωνε την καριέρα του στο σύλλογο. Τρέφω απίστευτη ευγνωμοσύνη για τον πιο εκπληκτικό παίκτη που έχω δει στη ζωή μου".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για τον Χάρι Κέιν, υπογραμμίζοντας ότι η απόκτηση του Γκρίλις δεν κλείνει το πεδίο για τον αρχηγό της εθνικής Αγγλίας, αλλά το εμπόδιο της Τότεναμ παραμένει.

"Ο Χάρι Κέιν είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος επιθετικός και φυσικά ενδιαφερόμαστε, αλλά εάν η Τότεναμ δεν θέλει να πουλήσει... Φυσικά, θα προσπαθήσουμε. Εάν η Τότεναμ δεν διαπραγματευτεί, τότε τελείωσε. Εάν θέλουν να διαπραγματευτούν, πολλοί σύλλογοι θα ήθελαν να τον πάρουν. Δεν είμαστε εξαίρεση. Ενδιαφερόμαστε πολύ για εκείνον".

Τέλος, απάντησε για περιπτώσεις παικτών που θα χρειαστεί να πωληθούν για να γίνουν εφικτές κι άλλες μεγάλες μεταγραφές όπως του Κέιν. Ο Μπερνάρντο Σίλβα είναι ένας τέτοιος, όμως όχι ο μόνος: "Δεν είναι μόνο ο Μπερνάρντο. Υπάρχουν 2-3 παίκτες που θέλουν να φύγουν, όμως είναι παίκτες μας. Όταν φέρουν μία προσφορά και θέλουν να φύγουν, είμαστε ανοιχτοί για συζητήσεις, αλλά εξαρτάται από αυτούς".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ