ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρδιόλα: "Ιδανικός για την επόμενη σεζόν της Μπαρτσελόνα ο Κούμαν"

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα σε αγώνα με την Άρσεναλ για την Premier League.
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα σε αγώνα με την Άρσεναλ © 2021 SHAUN BOTTERILL/ASSOCIATED PRESS

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον φίλο του, Ρόναλντ Κούμαν, χαρακτηρίζοντάς τον ιδανικό για την επόμενη σεζόν της Μπαρτσελόνα.

Πολλά ήταν τα σενάρια για την αντικατάσταση του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, την Πέμπτη (3/6) οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συνέχεια της συνεργασίας τους και για την επόμενη σεζόν.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, σχολίασε την επιλογή των Καταλανών: "Είναι ο ιδανικός προπονητής για την επόμενη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος και ο πρόεδρος είναι πεπεισμένος. Ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλους και ο Ρόναλντ αξίζει μία ακόμη χρονιά".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Κούμαν και την πίεση στον πάγκο της Μπαρτσελόνα: "Είμαι φίλος με τον Κούμαν. Οι προπονητές φαίνονται αδύναμοι όταν χάνουν και ισχυροποιούνται όταν νικούν. Έχω βρεθεί σε τρία διαφορετικά κλαμπ, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Έχω συζητήσει με τον Ρόναλντ, είναι δυνατός και έχει εμπειρία".

Τέλος, μίλησε και για τη φετινή σεζόν της Μπαρτσελόνα υποστηρίζοντας ότι έπαιξε καλά κατά διαστήματα φέτος: "Κάποιες στιγμές της χρονιάς η ομάδα έπαιξα πολύ καλά. Στη La Liga έχασε το πρωτάθλημα στο τέλος ενώ ήταν κοντά. Κατέκτησε όμως το Κύπελλο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ