ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν παραμένει επίσημα στους Καταλανούς

Ο Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Αλφρέντο Ντι Στέφανο.
Ο Ρόναλντ Κούμαν στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, ανακοίνωσε πως ο Ρόναλντ Κούμαν θα συνεχίσει στον πάγκο των μπλαουγκράνα και την επόμενη σεζόν, καθώς οι μεταξύ τους συζητήσεις έδειξαν ότι μοιράζονται κοινό όραμα.

Η παραμονή του Ρόναλντ Κούμαν στην Μπαρτσελόνα οριστικοποιήθηκε. Μάλιστα, η ανακοίνωση της συνέχισης της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε γνωστή απ' τον πρόεδρο των μπλαουγκράνα, Τζουάν Λαπόρτα.

"Ο Κούμαν θα συνεχίσει μαζί μας τη νέα σεζόν ως προπονητής της Μπαρτσελόνα" δήλωσε ο Λαπόρτα με τη φράση του να ανεβαίνει στα social media των Καταλανών.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα τόνισε ότι μετά από συζητήσεις με τον Κούμαν φάνηκε πως υπάρχει συμφωνία όσον αφορά στο όραμα τους για τους μπλαουγκράνα: "Ανακοινώνω ότι συνεχίζουμε το συμβόλαιο με τον Κούμαν. Είμαστε ικανοποιημένοι με τις συζητήσεις οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ένα κοινό όραμα".

Έτσι, ο Ρόναλντ Κούμαν θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο του 2022. Ο Ολλανδός τεχνικός έχει κοουτσάρει 54 παιχνίδια των μπλαουγκράνα, μετράει 35 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες. Με την Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας για τη σεζόν 2020/2021.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ