ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

"Παραμένει στην Μπαρτσελόνα ο Κούμαν"

Ο Ρόναλτ Κούμαν από παιχνίδι της Μπαρτσελόνα για τη La Liga /16-5-2021
Ο Ρόναλτ Κούμαν από παιχνίδι της Μπαρτσελόνα για τη La Liga /16-5-2021 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει με τον Ρόναλντ Κούμαν, ώστε να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των μπλαουγκράνα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Όλα δείχνουν παραμονή του Κούμαν στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με "τιτίβισμα" του έγκριτου δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και μάλιστα ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν σύντομα.

Ο Ρομάνο υποστηρίζει ότι οι ατζέντηδες του Ολλανδού τεχνικού ήταν αισιόδοξοι εδώ και μία βδομάδα. Ο Λαπόρτα επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ότι η Μπαρτσελόνα είχε μιλήσει με άλλους προπονητές, ωστόσο δεν απέκλειε το ενδεχόμενο συνέχισης της συνεργασίας με τον Κούμαν.

"Είπαμε στο τέλος της σεζόν ότι θα μιλήσουμε και να αποφασίσουμε, πάντα με σεβασμό στον Ρόναλντ Κούμαν, που έχει συμβόλαιο σε ισχύ. Θέλω να τον καθησυχάσω. Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις και μετά θα πάρουμε αποφάσεις. Πρέπει να γίνουν οι συζητήσεις μαζί του για να διαπιστώσουμε αν θέλουμε την ίδια Μπαρτσελόνα. Μιλάμε ξεκάθαρα, με σεβασμό και θαυμασμό. Ο Κούμαν μπορεί να συνεχίσει παρότι του είπαμε ότι κοιτάζουμε άλλους προπονητές" είχε σχολιάσει ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.

Ο Κούμαν, ο οποίος ανέλαβε τον Αύγουστο του 2020, έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το 2022 και όλα δείχνουν ότι μπαίνει ένας επίλογος στο μίνι θρίλερ που δημιουργήθηκε.

Ο Ολλανδός τεχνικός έχει κοουτσάρει 54 παιχνίδια των μπλαουγκράνα, μετράει 35 νίκες, 8 ισοπαλίες και 11 ήττες. Με την Μπαρτσελόνα κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας για τη σεζόν 2020/2021.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ