ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Έκανα λάθος όταν είπα ότι όλοι στην Αγγλία θέλουν η Λίβερπουλ να κερδίσει"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουλβς © 2022 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε έκπληκτος όταν οι δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν πως στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλουν να κατακτήσει η Σίτι το πρωτάθλημα, προκειμένου να μην τους πιάσει στην κορυφή με 20 πρωταθλήματα Αγγλίας η Λίβερπουλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι κρατάει την τύχη στα χέρια της στη σημερινή τελευταία αγωνιστική της Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα υποδέχεται στο Έτιχαντ την Άστον Βίλα και ξέρει πως με νίκη στέφεται πρωταθλήτρια Αγγλίας για 8η φορά στην ιστορία της, κατακτώντας τον τίτλο για τέταρτη φορά στα έξι χρόνια παρουσίας του Ισπανού στον πάγκο της.

Από την άλλη, η Λίβερπουλ θέλει δική της νίκη επί της Γουλβς και ταυτόχρονα ισοπαλία ή νίκη των βίλανς για να πιάσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή με 20 πρωταθλήματα Αγγλίας.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι φίλοι των κόκκινων διαβόλων -ίσως για πρώτη και τελευταία φορά- θέλουν να κατακτήσει το πρωτάθλημα η συμπολίτισσα Σίτι, κάτι που δεν γνώριζε ο Καταλανός κόουτς.

Μάλιστα, όταν πληροφορήθηκε γι' αυτό από τους ρεπόρτερ έμεινε έκπληκτος και παραδέχθηκε πως λανθασμένα είχε δηλώσει πως όλοι στην Αγγλία είναι με τη Λίβερπουλ.

"Είσαι σίγουρος; Όντως; Άρα, η Γιουνάιτεντ θέλει περισσότερο να κερδίσει η Σίτι παρά η Λίβερπουλ; Θεέ μου, δεν το ήξερα. Είναι αλήθεια; Έκανα λάθος λοιπόν όταν είπα ότι όλοι θέλουν τη Λίβερπουλ σε αυτή τη χώρα. Έκανα λάθος", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γκουαρδιόλα όταν ρωτήθηκε για το πώς ένιωθε που πολλοί οπαδοί της Γιουνάιτεντ ελπίζουν να πάρει τον τίτλο η ομάδα του.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ