ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Καταστροφή να μην έχουμε 5 αλλαγές"


Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Λίβερπουλ για την Premier League
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει οδηγίες στους παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με την Λίβερπουλ για την Premier League MARTIN RICKETT/POOL VIA AP

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ξέσπασε στο φινάλε του ματς με την Λίβερπουλ ορμώμενος από τον τραυματισμό του Αλεξάντερ-Άρνολντ, τονίζοντας πως η απόφαση της Premier League να μην δεχτεί τις πέντε αλλαγές κάνει ζημιά στους ποδοσφαιριστές (VIDEO).

Όποιοι πίστεψαν πως Πεπ Γκουαρδιόλα και Γιούργκεν Κλοπ αντάλλαξαν έστω και μία κουβέντα στο φινάλε του Μάντσεστερ Σίτι - Λίβερπουλ (1-1) για την εικόνα των δύο ομάδων καλό θα κάνουν να αναθεωρήσουν.

Αυτό που συζήτησαν μεταξύ τους οι δύο προπονητές ήταν το πόσο αντίθετοι είναι αμφότεροι στην απόφαση της Premier League να γίνονται τα παιχνίδια της φετινής σεζόν με τρεις αλλαγές, και ενώ σε όλα σχεδόν τα εθνικά πρωταθλήματα αλλά και στα ευρωπαϊκά Κύπελλα επιτρέπονται πέντε αλλαγές, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι να χρησιμοποιεί μάλιστα ως παράδειγμα για να ενισχύσει την άποψή του τον τραυματισμό του Αλεξάντερ-Άρνολντ.

"Μιλήσαμε με τον Γιούργκεν Κλοπ για το πώς θα παλέψουμε ξανά για τον κανονισμό με τις 5 αλλαγές. Σε όλο τον υπόλοιπο ποδοσφαιρικό κόσμο εφαρμόζεται ο κανόνας των πέντε αλλαγών αλλά εδώ πιστεύουμε πως είμαστε πιο ξεχωριστοί άνθρωποι.

Είναι καταστροφή. Απόψε ο δεξιός μπακ της εθνικής Αγγλίας είναι τραυματίας. Είναι πολύ απαιτητικό όλο αυτό για τους παίκτες. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς η Premier League δεν αντιλαμβάνεται την κατάσταση.

Σε όλο τον κόσμο είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα πρέπει να προστατεύσουμε τους παίκτες σε μία ασυνήθιστη κατάσταση", τόνισε ο Καταλανός τεχνικός, με τον όμολογό του της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, να συμμερίζεται τις παραπάνω απόψεις και να προσθέτει από την πλευρά του:

"Δεν είναι αβαντάζ για κάποια ομάδα να μπορεί να κάνει πέντε αλλαγές, είναι αναγκαιότητα. Συμβαίνει σε όλες τις άλλες χώρες. Είναι εκπληκτικό αυτό που γίνεται εδώ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ