ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Γκόμεζ: "Δεν γίνεται να τρέξω με τα χέρια πίσω από την πλάτη"


Τζο Γκόμεζ και Τζόρνταν Χέντερσον συζητούν με τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ
Τζο Γκόμεζ και Τζόρνταν Χέντερσον συζητούν με τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Premier League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Λίβερπουλ CLIVE BRUNSKILL/POOL VIA AP

Ο Τζο Γκόμεζ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το πέναλτι που σφυρίχτηκε εις βάρος του, με τον Γιούργκεν Κλοπ από την πλευρά του να δίνει συγχαρητήρια στους παίκτες του για τις λίγες καθαρές φάσεις για γκολ που δέχτηκαν από την Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λίβερπουλ έμεινε όρθια στο Έτιχαντ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι παρά τις αρκετές απουσίες που έχει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ούτε το 1-1 ούτε το γεγονός πως ο Κέβιν Ντε Μπράινε αστόχησε σε πέναλτι με το οποίο θα μπορούσε να κάνει το 2-1 για τους πολίτες μπορούσα να παρηγορήσουν τον Τζο Γκόμεζ.

Η αιτία της στενοχώριας του κεντρικού αμυντικού των κόκκινων είχε να κάνει με το πέναλτι που σφυρίχτηκε εις βάρος του όταν η μπάλα βρήκε στο χέρι του από σέντρα του Ντε Μπράινε (ο διαιτητής εξέτασε τη φάση σε μόνιτορ μετά από συμβουλή του VAR πριν δώσει την άσπρη βούλα), με τον Άγγλο στόπερ να θεωρεί πως δεν υπέπεσε σε παράβαση.

"Είναι απογοητευτικό. Όλοι ξέρουν τη φοβερή δύναμη με την οποία χτυπάει τη μπάλα ο Ντε Μπράινε. Απλά τρέχω με κατεύθυνση προς την εστία, δεν είναι δυνατόν να τρέχω με τα χέρια πίσω από την πλάτη μου.

Δεν θα διαφωνήσω με το ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι μου αλλά δεν έκανα την παραμικρή προσπάθεια να βρω τη μπάλα με το χέρι", τόνισε ο Γκόμεζ, με τον Κλοπ να δέχεται ερώτηση για τη συγκεκριμένη φάση και να απαντάει ως εξής:

"Δεν μπορώ να πω κάτι επειδή δεν την είδα. Εκείνη τη στιγμή είδα μόνο την πλάτη του Τζο. Θα μπορούσε η μπάλα να βρει η μπάλα οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συζητάμε συνέχεια για αυτό και δεν μιλούν οι άνθρωποι που μπορούν να ξεδιαλύνουν τις φάσεις αυτές".

Για τον τραυματισμό του Αλεξάντερ-Άρνολντ, ο Γερμανός αποκάλυψε πως ο 22χρονος δεξιός μπακ θα χάσει σίγουρα τα ματς της εθνικής Αγγλίας που έπονται ενώ όσον αφορά το συνολικό του σχόλιο για το πρώτο ντέρμπι στη φετινή Premier League απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, είπε:

"Μου άρεσε όλο το παιχνίδι, η καλύτερη περίοδος για μας ήταν στην αρχή. Βάλαμε γκολ αλλά από ένα σημείο και μετά δεν ήμασταν συμπαγείς και σκόραραν. Συνήθως όταν παίζουμε κόντρα στην Σίτι, έχουν περισσότερες καθαρές ευκαιρίες για γκολ. Οπότε τα εύσημα πηγαίνουν στους παίκτες μου".

Κληθείς δε να κάνει ένα σχόλιο για την χρησιμοποιήση των Σαλάχ, Μανέ, Φιρμίνο και Ζότα στο αρχικό σχήμα, υπογράμμισε: "Απόψε δούλεψε πραγματικά καλά. Θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε τη δύναμη των 4 αυτών παικτών μπροστά σε συγκεκριμένες στιγμές για να προκαλέσουμε προβλήματα στην Σίτι.

Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί η Σίτι. Δεν θα είναι η τελευταία φορά που χρησιμοποιήσαμε και τους 4 αυτούς παίκτες μαζί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE VAR
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ