ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν πειράζει αν ο Χάλαντ είναι απογοητευμένος, η ευτυχία είναι υπερεκτιμημένη"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία ματς της Μάντσεστερ Σίτι κι ο Πεπ Γκουαρδιόλα εξήγησε πως δεν είναι πρόβλημα το αν είναι απογοητευμένος, μίας και χαρακτήρισε την ευτυχία υπερεκτιμημένη.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήρθε 1-1 με τη Λειψία στο Champions League και ο Έρλινγκ Χάλαντ βρέθηκε ξανά στο προσκήνιο, μίας και για δεύτερο παιχνίδι δεν βρήκε δίχτυα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα προστάτευσε τον Νορβηγό σταρ, τονίζοντας πως αν δεν είναι υπεύθυνος ο σταρ των Πολιτών αν δεν παίρνει την μπάλα.

Στη συνέχεια τόνισε πως η απογοήτευση είναι μέρος του παιχνιδιού και της ίδιας της ζωής, χαρακτηρίζοντας την ευτυχία υπερεκτιμημένη.

"Στο τελευταίο παιχνίδι δεν άγγιξε πολύ την μπάλα, αλλά απέναντι στη Νότιγχαμ δεν ισχύει. Είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά φυσικά, πρέπει και να βελτιωθούμε. Το έχουμε πει πολλές φορές και θα γίνει. Ο επιθετικός είναι η πιο δύσκολη θέση στον κόσμο, γιατί έχει δύο παίκτες που επικεντρώνονται μόνο σε αυτόν και τώρα για τον Έρλινγκ βάζουν έναν επιπλέον.

Αλλά έχεις δίκιο στο παιχνίδι με τη Λειψία έπρεπε να τον είχαμε ψάξει περισσότερο, αλλά στα προηγούμενα δεν έχω αυτή την αίσθηση.

Φυσικά και δεν πειράζει αν είναι απογοητευμένος, απογοητεύομαι κι εγώ, απογοητεύεσαι κι εσύ στη ζωή σου μερικές φορές έτσι δεν είναι; Συμβαίνει. Η ευτυχία είναι υπερεκτιμημένη.

Δεν είναι υπεύθυνος ο Χάλαντ αν δεν παίρνει την μπάλα. Εμείς φταίμε. Ο Έρλινγκ ήταν εντυπωσιακός όλη τη σεζόν. Δεν χρειάζομαι στατιστικά. Όταν τελειώσει το παιχνίδι, ένα δευτερόλεπτο μετά, ξέρω αν συμμετείχε ή όχι και ποιος πρέπει να ασχοληθεί περισσότερο ή όχι. Δεν χρειάζομαι αριθμούς ή στατιστικά.

Εξαρτάται από εμάς, όχι από αυτόν. Κινείται καλά, πρέπει να τον ψάχνουμε λίγο περισσότερο".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ