ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Δεν ήταν κακή τύχη, μας άξιζε, χαρίσαμε δύο βαθμούς"

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας © 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ενοχλημένος με τους δύο βαθμούς που "πέταξε" η Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας εμφανίστηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος υποστήριξε ότι η ομάδα του άξιζε την ισοπαλία, αφού παραχώρησε πέναλτι και δεν δημιούργησε ευκαιρίες.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέταξε στα σκουπίδια τα δύο γκολ-προβάδισμα που είχε κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, που επέστρεψε κι απέσπασε την ισοπαλία 2-2 με πέναλτι στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων για την 17η αγωνιστική της Premier League.

Οι Πολίτες χάρισαν δύο βαθμούς και παρέμειναν στην 4η θέση, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τονίζει πως η ομάδα του άξιζε το αποτέλεσμα, αφού παραχώρησε πέναλτι, αλλά και δεν δημιούργησε ευκαιρίες στο ματς.

"Δεν ήταν κακή τύχη, μας άξιζε. Χαρίσαμε δύο βαθμούς, όταν δίνεις το πέναλτι, το αξίζεις. Βλέπετε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε και παραδεχόμαστε ότι είναι αρκετά παρόμοιες με το παιχνίδι της Τσέλσι.

"Με 10 παίκτες σε 16 μέτρα με χώρο πρέπει να έχεις υπομονή. Παίζοντας με αυτόν τον τρόπο δεν δημιουργούμε απολύτως τίποτα. Δεν είμαστε αρκετά συνεπείς για να τελειώνουμε τα παιχνίδια".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ