ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα: "Απίστευτη απειλή ο Χάλαντ, εξωπραγματική η σύνδεσή του με τον Ντε Μπρόινε"

Γκουαρδιόλα: "Απίστευτη απειλή ο Χάλαντ, εξωπραγματική η σύνδεσή του με τον Ντε Μπρόινε"
@2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Έρλινγκ Χάλαντ είχε ένα γκολ και δύο ασίστ στο θριαμβευτικό 4-1 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Άρσεναλ και το φινάλε του ματς βρήκε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να του βγάζει το καπέλο για τη σχέση του με το γκολ και τη χημεία του με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Είναι με διαφορά ο πιο καυτός παίκτης τη φετινή σεζόν σε όλη την Ευρώπη και αυτό φάνηκε περίτρανα και στο ντέρμπι κορυφής με την Άρσεναλ το βράδυ της Τετάρτης (26/4), με τον Έρλινγκ Χάλαντ να έχει 1 γκολ και 2 ασίστ και να συμβάλλει τα μέγιστα στον θρίαμβο των πολιτών με 4-1 επί της πρωτοπόρου.

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την Μάντσεστερ Σίτι στο -2 από την κορυφή με δύο ματς λιγότερα από τους Λονδρέζους, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αποθεώνει στις δηλώσεις του τον Νορβηγό και να εφιστά την προσοχή των παικτών του στα επόμενα τρία ματς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ο Έρλινγκ είναι μία εκπληκτική απειλή. Την περασμένη σεζόν με το "ψευτοενιάρι" παίξαμε πολύ διαφορετικά, όμως η σύνδεσή του με τον Κέβιν (Ντε Μπρόινε) είναι εξωπραγματική και προσπαθήσαμε απόψε να τη χρησιμοποιήσουμε όσο γινόταν περισσότερο", τόνισε αρχικά ο Καταλανός προπονητής, για να προσθέσει:

"Είχαμε απίστευτη συγκέντρωση και προσήλωση από το πρώτο λεπτό. Τα επόμενα τρία παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά. Η Φούλαμ την Κυριακή, αυτό που έχει κάνει ο Μάρκο Σίλβα είναι απίστευτο.

Έπειτα έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια με Γουέστ Χαμ και Λιντς και αυτά τα ματς θα καθορίσουν τη χρονιά μας. Η πραγματικότητα είναι πως βρισκόμαστε πίσω από την Άρσεναλ, είναι δύο πόντους μπροστά από εμάς.

Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε τι θα συμβεί".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ