ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Γκουαρδιόλα για Λεβαντόβσκι: "Επόμενη ερώτηση, θα μείνει στην Μπάγερν"

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλά
Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλά © 2021 MARC ATKINS/AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα απάντησε στα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τη Μάντσεστερ Σίτι με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, εκφράζοντας την εκτίμησή του ότι ο Πολωνός σταρ θα παραμείνει στην Μπάγερν.

Η είδηση ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σκέφτεται να αποχωρήσει από την Μπάγερν έσκασε ως κεραυνός εν αιθρία στην ομάδα του Μονάχου, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα ωστόσο να εκφράζει με βεβαιότητα πως ο 32χρονος δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Πολωνός σταρ, ο οποίος δεσμεύεται για δύο ακόμα χρόνια με την παγκόσμια πρωταθλήτρια, επιθυμεί να αγωνιστεί με νέα ομάδα, ενώ την ίδια στιγμή έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τον γερμανικό σύλλογο.

Η κίνηση αυτή των Βαυαρών, που φαίνεται να αγνοούν τα "θέλω" του Λεβαντόβσκι, έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του παίκτη, ο οποίος όμως, δεν προτίθεται να το "τραβήξει" στα άκρα, καθώς οι σχέσεις του με τον σύλλογο είναι εξαιρετικές.

Μάλιστα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, η οποία φιγουράρει ως η πιο ισχυρή υποψήφια, ξέκοψε την πιθανότητα αποχώρησης του Πολωνού, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα αναφερθεί στους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας του.

"Επόμενη ερώτηση. Ο Λέβα είναι τόσο σημαντικός παίκτης για την Μπάγερν και θα μείνει στην Μπάγερν", τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός για να προσθέσει εν συνεχεία, ότι δεν είναι διατεθειμένος να μοιραστεί με τους δημοσιογράφους τα μεταγραφικά σχέδια της ομάδας του.

"Δεν πρόκειται να μιλήσω σε εσάς και τους συναδέλφους σας για τις 11 ημέρες που απομένουν στη μεταγραφική αγορά. Δεν ξέρω τι πρόκειται να συμβεί, κανείς δεν το γνωρίζει. Αύριο έχουμε ένα παιχνίδι, μετά θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Άρσεναλ και τελειώνουμε. Όταν επιστρέψουμε από τη διεθνή διακοπή, θα έχουμε όλη την ομάδα για να παλέψουμε για κάθε παιχνίδι".


TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ