ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γκονσάλες: "Πόνεσα πολύ όταν με έδιωξαν από τον Παναθηναϊκό"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γκονσάλες: "Πόνεσα πολύ όταν με έδιωξαν από τον Παναθηναϊκό"

Ο Εσεκιέλ Γκονσάλες μίλησε αποκλειστικά στο Sport24.gr, κατά την παρουσία του στην Αθήνα, και αναφέρθηκε στις ευχάριστες και δυσάρεστες στιγμές από τη παρουσία του στον Παναθηναϊκό. Ο Έκι μιλάει για πρώτη φορά και για την δικαστική διαμάχη που έχει κερδίσει εις βάρος του τριφυλλιού.

Ο Εσεκιέλ Γκονσάλες έστω και για λίγες μέρες γύρισε στην Αθήνα και τον Παναθηναϊκό απ' όπου δεν θα ήθελε να φύγει ποτέ αν δεν τον... έδιωχναν και αυτό το καταλαβαίνει οποίος μιλήσει μαζί του και δει με πόση αγάπη μιλάει για τον Παναθηναϊκό, την Αθήνα, τη ζωή του αλλά και με πόση νοσταλγία αναφέρεται στα χρόνια που ήταν στο τριφύλλι.

Το Sport24 συνάντησε τον Έκι Γκονσάλες και συνομίλησε μαζί του ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο ξενοδοχείο όπου διέμενε ο 35χρονος άσος με τον Αργεντινό να βρίσκει χρόνο ανάμεσα στα ραντεβού που είχε με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και των συναντήσεών του με φίλους και γνωστούς από τη θητεία του στους πράσινους.

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του τριφυλλιού μίλησε για την βράβευση του, ενώ θυμήθηκε τις καλές και κακές στιγμές που έζησε στην διάρκεια της καριέρας του στον Παναθηναϊκό. Αναφέρθηκε φυσικά στην κατάκτηση του νταμπλ του 2004 και τον τελικό του Κυπέλλου, λέγοντας "Κάναμε τον Ολυμπιακό μικρή ομάδα" αλλά και τα ματς του Champions League και το γκολ με την Άρσεναλ, το καλύτερο στην καριέρα του όπως τονίζει.

Αναφέρθηκε και στις δυο χειρότερες στιγμές του. Στους τραυματισμούς του και την πρώτη επέμβαση στο γόνατο που δεν έπρεπε να γίνει από τον Αργύρη Μήτσου όπως λέει ο ίδιος αλλά και στο χαρτί με το οποίο οι πράσινοι τον ειδοποιούσαν ότι έπρεπε να φύγει από την ομάδα "Δεν μου μίλησε κανείς, με έδιωξαν με ένα χαρτί", σημειώνει ο Γκονσάλες.

Παρατηρείς τα μάτια του και βλέπεις ότι μιλάει με πόνο για τον Παναθηναϊκό και όσα είχαν συμβεί καθώς έχει αγαπήσει πολύ την ομάδα αλλά σημειώνει ότι δεν τα έχει με τον σύλλογο αλλά με τους "λάθος άνθρωπους" σε θέσεις κλειδιά που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απομάκρυνση του.

Πλέον, όμως, όπως τονίζει ο ίδιος υπάρχουν στο κλαμπ αξιόλογα πρόσωπα όπως ο Τάκης Φύσσας και ο Λεωνίδας Βόκολος αλλά και ο πρόεδρος της ΠΑΕ με τους οποίους ο Έκι έχει επαφές επαφές για να έρθει σε συμβιβασμό για το ποσό του 1,2 εκατ. Ευρώ που του έχει επιδικαστεί.

Παράλληλα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον δούμε και πάλι να δουλεύει για τον Παναθηναϊκό ως σκάουτ στην Αργεντινή, όπως τονίζει άλλωστε "Για μένα θα ήταν πολύ ευχάριστο αν βοηθούσα την ομάδα και πάλι".

Τέλος μιλάει για πρώτη φορά για την δικαστική διαμάχη και την διεκδίκηση του 1,2 εκατ. ευρώ σημειώνοντας ότι ελπίζει να βρεθεί μια λύση συμβιβασμού ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Βρέθηκες ξανά στην Αθήνα πως ένιωσες που γύρισες πίσω μετά από πολλά χρόνια;
" Καλά, παρά πολύ καλά, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην Αθήνα και πάλι".

Τη Κυριακή ήσουν στη Λεωφόρο, όπου τιμήθηκες για τη προσφορά, ενώ οι οπαδοί του τριφυλλιού σε χειροκρότησαν και πάλι μετά από επτά χρόνια. Πως ένιωσες;
"
Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος, ήταν κάτι πολύ όμορφο για μένα να είμαι πίσω στην Λεωφόρο, να πατάω το γρασίδι, να βλέπω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και την αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος. Ήταν για μένα μια φανταστική ημέρα, είμαι πολύ χαρούμενος και είμαι ευγνώμων στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Στον Τάκη Φύσσα, στο νέο πρόεδρο και σε όλους στον Παναθηναϊκό, στους νέους ανθρώπους οι οποίοι προσπαθούν να φτιάξουν τα πράγματα σωστά για την ομάδα. Ξέρω ότι το κάνουν με την καρδιά τους, την ψυχή τους και είμαι ευγνώμων προς όλους τους".

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γκονσάλες: "Πόνεσα πολύ όταν με έδιωξαν από τον Παναθηναϊκό"



Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έχουν πολλές όμορφες αναμνήσεις από σένα, ποιες είναι οι αναμνήσεις που έχεις εσύ από τον Παναθηναϊκό;
"Οι καλύτερες. Σας έλεγα και πριν ότι σταμάτησα το ποδόσφαιρο ενώ ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση αγωνιστική. Σταμάτησα το ποδόσφαιρο όμως, δεν μπορούσα να παίξω άλλο στη Λίγκα Ντε Κίτο, το Κίτο δεν έχει καμία σχέση με την Αθήνα. Για μένα, αφού έμεινα στην Αθήνα για 4,5 χρόνια, ήταν πολύ δύσκολο να μείνουμε σε άλλη πόλη. Τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου.

Η Αθήνα όπως λέω σε όλους είναι η καλύτερη πόλη στον κόσμο, έχεις τα πάντα, έχεις τον ήλιο, τους ανθρώπους που είναι τόσο καλοί, ήταν η ομάδα που ήταν φανταστική. Ο Παναθηναϊκός είναι μια σπουδαία ομάδα. Οπότε για μένα μετά από αυτό ήταν δύσκολο. Είμαι τόσο χαρούμενος που γύρισα πίσω".

Έχεις παίξει στην Αργεντινή, την Ελλάδα, την Βραζιλία, την Ιταλία, το Εκουαδόρ. Έχεις συναντήσει ποτέ σου όμως τέτοια εκπληκτική ατμόσφαιρα όσο εδώ;
"Ναι έχω παίξει σε πολύ καλές ομάδες, στην Μπόκα Τζούνιορς, την Φλουμινένσε με την οποία παίζαμε πάντα στο Μαρακανά με το γήπεδο πάντα γεμάτο, όπως και στην Λίγκα Ντε Κίτο αλλά η αγάπη που εισέπραξα όταν ήμουν στην Ελλάδα και το τι ένιωθα εγώ και η οικογένεια μου όταν έπαιζα εδώ είναι μοναδικό".

Κάναμε τον Ολυμπιακό να φαίνεται σαν μικρή ομάδα.

Έχουν περάσει σχεδόν επτά χρόνια από τη στιγμή που έφυγες από τον Παναθηναϊκό, τι είναι αυτό που σου έχει μείνει περισσότερο από τα 4,5 χρόνια σου στην Ελλάδα. Τόσο το καλό, όσο και το κακό;
"Η καλύτερη νομίζω ότι ήταν όταν πήραμε το νταμπλ. Είδα τη χαρά στο πρόσωπο των οπαδών μας που περίμεναν για αρκετό καιρό ένα πρωτάθλημα. Και ιδίως ο τίτλος που πήραμε στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό με το 3-1, με καταλυτική υπεροχή υπέρ μας και μεγάλη διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Τους κάναμε να φαίνονται σαν μικρή ομάδα. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για εμάς".

Τότε ο Παναθηναϊκός είχε μια πολύ καλή ομάδα με σένα, τον Κωνσταντίνου, τον Μινχ, τον Παπαδόπουλο; "Ναι όντως είχαμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα".

Και ποια είναι η χειρότερη ανάμνηση σου;
" Η χειρότερη φυσικά είναι όταν τραυματίστηκα και μετά όταν έλαβα ένα γράμμα που έλεγε ότι... απολύομαι από τον Παναθηναϊκό χωρίς κανείς να μιλήσει σε μένα. Δεν μπόρεσε να πω αντίο στον κόσμο μας, να πω αντίο σε κανέναν. Ήταν μια πάρα πολύ κακή συμπεριφορά προς το πρόσωπο μου.

Το καλό είναι ότι ποτέ δεν σκέφτηκα ότι αυτή η συμπεριφορά ήταν από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού αλλά ότι ήταν από κάποιους λάθος ανθρώπους που διοικούσαν τότε την ομάδα. Και δεν είναι τυχαίο ότι με αυτούς τους ανθρώπους εν συνεχεία ο Παναθηναϊκός είχε τα προβλήματα που είχε".

Τι θυμάσαι από την τελευταία σου μέρα στον Παναθηναϊκό, πώς σου έρχεται στο μυαλό; Εκείνη τη στιγμή είχες στο μυαλό σου ότι μια μέρα θα γυρνούσες στην Ελλάδα και στην Λεωφόρο;
"Ένοιωθα τσακισμένος, αισθανόμουν πολύ άσχημα. Η γυναίκα μου ήταν έγκυος στον όγδοο μήνα και έλαβα αυτό το γράμμα χωρίς κανείς να μου μιλήσει. Απλά μου έδωσαν ένα γράμμα που μου έλεγαν "είσαι εκτός". Ήταν μια πολύ άσχημη στιγμή. Όπως είπα, ο γιος μου επρόκειτο να γεννηθεί στην Αθήνα αλλά τότε έπρεπε να φύγουμε απευθείας για την Αργεντινή.

Νοιώθω άσχημα και μόνο που το θυμάμαι. Ευτυχώς, τώρα τα πράγματα έχουν αλλάξει και ήξερα ότι η ζωή κάνει κύκλους και όλα αλλάζουν. Αυτοί οι "κακοί" άνθρωποι έφυγαν από τον Παναθηναϊκό και τώρα βλέπω ότι υπάρχουν "καλοί" άνθρωποι. Με καλή καρδιά και θέληση να κάνουν το σωστό για την ομάδα και εύχομαι να τα καταφέρουν".

Με αυτούς τους "καλούς" ανθρώπους είσαι σε συζητήσεις ακόμα και για μια ενδεχόμενη συνεργασία από ένα πόστο σκάουτ, προπονητή... στο μέλλον;
"Σίγουρα για μένα θα ήταν πολύ ευχάριστο αν μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα με την όποια μικρή μου βοήθεια ώστε να γίνει ξανά η ομάδα που πρέπει να είναι ο Παναθηναϊκός και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει. Είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη και πρέπει να επανέλθει με καλά αποτελέσματα στα ευρωπαϊκά γήπεδα".

Την Κυριακή που ήσουν στην Λεωφόρο όταν πέρασες απέναντι για να μιλήσεις στις κάμερες βρέθηκες κοντά στο σημείο απ' όπου είχες πετύχει το εκπληκτικό γκολ με την Άρσεναλ. Σου πέρασε καθόλου από το μυαλό;
"Ναι, ναι. Όλοι όταν με βλέπουν στο δρόμο μου μιλάνε για αυτό το γκολ και με ρωτάνε για αυτό. Και εγώ το θυμάμαι πάντα και όταν μπήκα στην Λεωφόρο όντως μου ήρθε στο μυαλό".

Θεωρείς ότι ήταν το καλύτερο γκολ της καριέρας σου;
"Ναι ήταν. Είμαι σίγουρος".

Ήταν η δυσκολία του γκολ, του αγώνα, τι το κάνει ξεχωριστό;
"Όλα αυτά. Ήταν ένα δύσκολο γκολ για να μπει. Πολύ μακριά, πολύ πλάγια, είχα παίκτες μπροστά μου. Ήταν ένας δύσκολος συνδυασμός. Ήταν πανέμορφο".

Μετά από σένα ο Παναθηναϊκός ψάχνει να βρει ένα μεγάλο δεκάρι αλλά δεν το έχει βρει. Τι θεωρείς ότι φταίει; Δεν κοιτάει στις κατάλληλες αγορές όπως η Αργεντινή ή δεν βγαίνουν πλέον παίκτες με το στυλ το δικό σου;
"Όχι, θεωρώ ότι υπάρχουν. Ίσως από τα παιδιά των ακαδημιών οι προπονητές να μην ψάχνουν αυτό το στυλ των παικτών. Ίσως είναι λιγότεροι αλλά σίγουρα υπάρχουν. Μπορείς να βρεις παίκτες με τα δικά μου χαρακτηριστικά. Το θέμα είναι ότι ίσως κάποιες φορές οι προπονητές να μην θέλουν τέτοιους ποδοσφαιριστές.

Θέλουν κάποιον να τρέχει και να παλεύει μόνο, όχι να ξέρει να παίζει. Θεωρώ ότι ο συνδυασμός αυτών των δυο είναι το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό. Για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός".

Ένοιωθα πολύ πόνο όταν έβλεπα τον Παναθηναϊκό.

Αυτά τα χρόνια που έφυγες από τον Παναθηναϊκό και έπαιζες στην Αργεντινή, τη Βραζιλία, έβλεπες κάποια παιχνίδια;
"Να πω την αλήθεια όχι. Δεν έβλεπα πολύ και αυτό γιατί ένοιωθα πολύ πόνο όταν έβλεπα τον Παναθηναϊκό, την φανέλα. Ήταν σαν κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα που μου είχε μείνει (σ.σ. γέλια). Ήταν δύσκολο για μένα".

Ο Παναθηναϊκός σου "έσπασε την καρδιά";
"Ναι πάρα πολύ, ήταν πολύ δύσκολα για μένα".

Πλέον όμως έχει έρθει ο χρόνος για να θεραπευτεί αυτή η πληγή;
"Σίγουρα. Για μένα η συμπεριφορά που είχαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τη Κυριακή που με κάλεσαν για να με τιμήσουν και είπα "γεια" στον κόσμο και ο κόσμος μου το ανταπέδωσε είναι αρκετό. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό".

Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης οι ομάδες στην Ελλάδα δεν έχουν το μεγάλο μπάτζετ για να κάνουν μεταγραφές. Θεωρείς ότι θα μπορούσαν να κοιτάξουν την αγορά της Αργεντινής;
" Ναι φυσικά. Μπορούν και κάποιες ομάδες το κάνουν και το ξέρω καθώς έχω δυο φίλους τον Αλεχάντρο Μπαρτόλο και τον Γκαμπριέλ Λετιέρι που δουλεύουν αρκετά με παίκτες από την Αργεντινή. Έχουν φέρει αρκετούς ποδοσφαιριστές από την Αργεντινή και δεν κάνουν λάθη επειδή κάνουν καλή δουλειά.

Αυτό είναι που χρειάζονται τα κλαμπ εδώ είναι να έχουν καλούς συμβουλάτορες ώστε να φέρουν στην Ελλάδα τους καλύτερους ποδοσφαιριστές ώστε μετά να κάνουν καριέρα και να μην έχουν κακές επιλογές".

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γκονσάλες: "Πόνεσα πολύ όταν με έδιωξαν από τον Παναθηναϊκό"

Ο Παναθηναϊκός μετά από χρόνια έχει σκάουτ στην Αργεντινή. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είναι ένας άνθρωπος που ξέρεις, είναι ο σωστός στη σωστή θέση, μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό στο συγκεκριμένο κομμάτι;
"Ο Χουάν είναι ένα πρόσωπο σεβασμού για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, για όλους. Δεν γνωρίζω τι θα κάνει ακριβώς τώρα, αλλά σίγουρα μπορεί να το κάνει καλά".

Τώρα, εσύ, τι σκέφτεσαι να κάνεις; Ποια είναι τα σχέδιά σου;
"Κοίτα συζητούμε μερικά πράγματα, δεν ξέρω όμως ακριβώς".

Ο πιο δύσκολος αντίπαλος, στην καριέρα σου;
"Πολλοί, είναι δύσκολο να σου πω, κάποιον, να ξεχωρίσω κάποιον".

Ποιος ήταν ο προπονητής από τον οποίο πήρες τα πιο πολλά πράγματα;
"Ο Ενγκάρντο Μπάουσα, τον είχα στην Ροσάριο, τώρα είναι στην Σαν Λορέντζο".

Από την Ελλάδα;
"Από την Ελλάδα, ο Μαλεζάνι. Από αυτούς που είχα εδώ, είχαμε καλή σχέση".

Τον είχες υπερασπιστεί κιόλας εκείνη την εποχή;
"Νομίζω ότι εκείνη την εποχή παίζαμε καλύτερα από ο,τι έδειχναν τα αποτελέσματα. Έβλεπα πως δούλευε. Σε πολλά παιχνίδια παίζαμε πολύ καλά και από ατομικά λάθη, δεν έρχονταν τα αποτελέσματα. Μου άρεσε πολύ ο τρόπος με τον οποίο παίζαμε κάποιες φορές".

Άρα θεωρείς ότι κακώς είχε φύγει τότε από τον Παναθηναϊκό;
"Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω καθώς στο τέλος τα αποτελέσματα είναι αυτά που καθορίζουν τι γίνεται. Εάν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, πρέπει να φύγεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο ακόμα και αν ξέρεις ότι παίζεις καλά. Θεωρώ ότι ήταν ένας έντιμος άνθρωπος όμως που προσπαθούσε να κάνει καλή δουλειά αλλά είχαμε κάποια ατομικά λάθη που δεν μπορούσαν να μας πάνε ψηλότερα".

Πολλοί θυμούνται από την παρουσία σου εδώ το εκτός έδρας ματς με τη Σεβίλλη για το Κύπελλο UEFA που αποβλήθηκες. Πολλοί είπαν ότι αν έμενες μέσα στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να προκριθεί, να μην δεχτεί δυο γκολ στο τέλος. Το θυμάσαι εκείνο το παιχνίδι;
"Ναι σίγουρα. Κοίτα, στη Σεβίλλη έφαγα την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) για ένα φάουλ στο κέντρο αλλά δε νομίζω ότι ήταν κόκκινη κάρτα. Έπαιζα σε όλο το ματς αριστερά στην πλευρά με τον Ντάνι Άλβες και τον Χεσούλι απέναντι μου. Σε όλο το ματς, αντίκρισα μία κάρτα. Στο 75' ο διαιτητής που σφύριζε πολύ υπέρ της Σεβίλλης, μου έδειξε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα."

Όσο ήσουν στην Ελλάδα, είχε προτάσεις από καλύτερες ομάδες, από καλύτερα πρωταθλήματα;
"Είχα προτάσεις, όσο έπαιζα στον Παναθηναϊκό. Μπορεί όχι από καλύτερες ομάδας, αλλά από καλύτερα πρωταθλήματα ναι. Από τη Γερμανία, από την Ισπανία. Θεωρώ τον Παναθηναϊκό μεγάλη ομάδα στην Ευρώπη κι ήταν ιδιαίτερο για μένα που έπαιξα κι ηγήθηκα μίας τόσο μεγάλης ομάδας. Για μένα το να παίζω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα με καταπληκτικούς φιλάθλους και να ζω σε μια τόσο όμορφη πόλη ήταν το ιδανικό πακέτο".

Θα έπαιζες σ' άλλη ελληνική ομάδα, εκτός του Παναθηναϊκού;
"Όχι, όχι. Βεβαίως, όχι. Ένοιωθα τόσο καλά εδώ. Όταν είδα χθες, αυτή την ατμόσφαιρα...".

Δεν θα έκανα την πρώτη μου εγχείριση με τον Μήτσου

Εάν γυρνούσες πίσω το χρόνο, για ποιο πράγμα θα μετάνιωνες, τι θα έκανες διαφορετικά;
"Δεν θα έκανα την πρώτη μου εγχείριση με τον Μήτσου. Ήταν μια κακή εγχείριση και είχα κακή ανάρρωση. Τη δεύτερη φορά, δεν έκανα εγχείριση με τον Μήτσου αλλά στην Αργεντινή. Μόνο την πρώτη έκανα και νομίζω ότι εκεί ήταν το πρόβλημα".

Η ειρωνεία είναι πως ο κ. Μήτσου είχε πολύ καλή άποψη για σένα και όταν σε είχε στη σύνθεση του ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είχε πάρει τον Ριβάλντο είχε πει για εσένα: "Έχουμε τον Έκι που είναι... δύο Ριβάλντο". Τόσο πολύ σε πίστευε... αλλά ήταν και αυτός που σου έκανε την επέμβαση;
"Το ξέρω, το ξέρω. Δε νομίζω ότι το έκανε με πρόθεση. Πολλά χρόνια και αφού ένιωθα άσχημα, αντιλήφθηκα ότι ίσως δεν είχε... γιατί το πρόβλημα ήταν πως όταν τραυματίστηκα για δεύτερη φορά, δεν μου το είπε.

Με άφησε δύο μήνες να προσπαθώ να προπονώ το γόνατό μου, και αυτό ήταν επικίνδυνο. Αν συνέχιζα, θα ήταν η καταστροφή μου. Δεν θα έπαιζα ξανά ποδόσφαιρο. Ένιωσα προδομένος. Επειδή μου είπε ψέματα, όλοι μου είπαν ψέματα".

Σταμάτησες να παίζεις μπάλα, σε μία ηλικία που θα μπορούσες να συνεχίσεις. Γιατί σταμάτησες; Εδώ πολλοί λένε ότι ήταν λόγω των προβλημάτων με τα γόνατα σου;
"Αφού έφυγα από τον Παναθηναϊκό, ένιωθα άσχημα. Δεν μπόρεσα ποτέ να είμαι ο ίδιος παίκτης, να αισθανθώ για το ποδόσφαιρο όσα αισθανόμουν πριν. Αισθανόμουν, άσχημα ήταν δύσκολα για μένα.

Την τελευταία χρονιά έπαιζα καλά και είπα "Ωραία, έχω επιστρέψει, είμαι καλά" αλλά μετά σταμάτησα κι αποφάσισα να γυρίσω πίσω στο Ροσάριο να ζήσω με την ησυχία μου. Έπρεπε όμως να γυρίσω, επέστρεψα να είμαι αυτός που ήμουν, πριν τραυματιστώ και τα κατάφερα καθώς με την Λίγκα Ντε Κίτο πήγαμε πολύ καλά και μάλιστα μου έγινε και πρόταση να ανανεώσω το συμβόλαιο μου αλλά απάντησα αρνητικά".

Για το τέλος βρέθηκες στην Αθήνα επειδή υπάρχει μια οικονομική διαφορά ανάμεσα σε σένα και τον Παναθηναϊκό. Πιστεύεις ότι μπορεί να βρεθεί λύση από τις συζητήσεις που είχες;
"Ελπίζω να βρεθεί λύση και προσπαθούμε και οι δυο πλευρές να βρεθεί λύση. Θα κάνω το καλύτερο κι εγώ κι ο Παναθηναϊκός. Νομίζω ότι τελικά θα βρούμε τη λύση για να υπάρξει συμβιβασμός. Κάνω και εγώ μεγάλη προσπάθεια και ο Παναθηναϊκός. Αυτή είναι η άλλωστε η επιθυμία μου".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ