ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γκόμες: "Συγχαρητήρια στους παίκτες"

Γκόμες: "Συγχαρητήρια στους παίκτες"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια μοίρασε στους παίκτες του ο Γκόμες για την υποχρέωση να πάρουν την πρόκριση σε ένα ματς που είχαν δύο κίνητρα εναντίον τους.

Παρά το κίνητρο του Αγροτικού Αστέρα και τον κακό αγωνιστικό χώρο ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τα δύο αυτά κίνητρα που είχαν εναντίον τους οι παίκτες του Ζόσε Γκόμες όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός που για μια ακόμα φορά ήταν στον πάγκο αντί του Ζεσουάλδο Φερέιρα μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την υποχρέωση να πάρουν την πρόκριση.

Ο Ζοσέ Γκόμες ξεκίνησε την αναφορά του σχολιάζοντας την εικόνα του αγώνα όπου και στάθηκε σε δύο αντιξοότητες που κλήθηκαν να απαλλαγούν οι παίκτες του:

"Βρήκαμε δύο εμπόδια, αλλά λόγω της διάθεσης που έδειξαν οι παίκτες μου, ξεπεράσαμε και τα δύο. Το πρώτο ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος και το δεύτερο ο αντιπαλος που είχε μεγάλο κίνητρο, να ζήσει το όνειρο ότι θα αποκλείσει τον Παναθηναϊκό".

Εν συνεχεία σχολίασε τις δυσκολίες της αναμέτρησης, λέγοντας : "Δείξαμε επαγγελματισμό όταν κληθήκαμε να νικήσουμε τον αντίπαλο. Το γήπεδο μας δυσκόλεψε πολύ. Ο αγωνιστικός χώρος ήταν πολύ κακός, ενώ είχε μικρές διαστάσεις. Όμως δεν ανησύχησα για την εξέλιξη του ματς, γιατί η ομάδα είχε ηρεμία και συγκέντρωση. Κρατήσαμε τη θέση μας και πάντα είχαμε τον έλεγχο".

Τέλος, "μοίρασε" συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την νίκη πρόκριση τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Κάναμε το καθήκον μας, και δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές διότι έκαναν αυτό που είναι υποχρεωμένοι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ