ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Γκολ ο Μολέντο, νίκη για την Ιντερνασιονάλ

Rodrigo Moledo of Brazil's Internacional gestures during a Copa Libertadores Group A soccer match against Argentina's River Plate at the Antonio Vespucio Liberti stadium in Buenos Aires, Brazil, Tuesday, May 7, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Rodrigo Moledo of Brazil's Internacional gestures during a Copa Libertadores Group A soccer match against Argentina's River Plate at the Antonio Vespucio Liberti stadium in Buenos Aires, Brazil, Tuesday, May 7, 2019. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Ροντρίγκο Μολέντο, που απασχολεί τον Ολυμπιακό για το κέντρο της άμυνας, σημείωσε το τρίτο γκολ της Ιντερνασιονάλ στη νίκη (3-1) σε βάρος της Κρουζέιρο για το Campeonato Brasileiro. (VIDEO)

Ένας από τους παίκτες που απασχολεί τον Ολυμπιακό για την άμυνα είναι ο Ροντρίγκο Μολέντο. Ο 32χρονος πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού σκόραρε το Σάββατο (12/5) στη νίκη (3-1) της Ιντερνασιονάλ απέναντι στην Κρουζέιρο, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Campeonato Brasileiro.

Ο Μολέντο με κεφαλιά σημείωσε το τρίτο τέρμα της ομάδας του στο 83ο λεπτό. Ύστερα από τέσσερα παιχνίδια, η Ιντερνασιονάλ μετρά 2 νίκες και 2 ήττες και ο στόχος των "ερυθρόλευκων" έχει παίξει σε όλα τα ματς.

Δείτε το γκολ του:

TAGS ΒΡΑΖΙΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ