SUPER LIG

Γκολ για Πέλκα στη νίκη της Μπασάκσεχιρ κόντρα στην Σίβασπορ του Χαρίση

Γκολ για Πέλκα στη νίκη της Μπασάκσεχιρ κόντρα στην Σίβασπορ του Χαρίση
TWITTER

Με τον Δημήτρη Πέλκα να φοράει φανέλα βασικού και να βρίσκει δίχτυα στο δεύτερο μέρος, η Μπασάκσεχιρ επιβλήθηκε 3-1 της Σίβασπορ του Χάρη Χαρίση για την 17η αγωνιστική της Superlig.

Ο Δημήτρης Πέλκας βρίσκεται σε πολύ καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα και το πιστοποίησε και το απόγευμα της Τρίτης (19/12). Και αυτό γιατί μετά από το πρόσφατο γκολ του στη νίκη της Μπασακσεχίρ με 2-0 επί της Σανλιούρφασπορ για τον 4ο γύρο του Türkiye Kupası, ξαναβρήκε δίχτυα, αυτή τη φορά στην επικράτηση της ομάδας του με 3-1 επί της Σίβασπορ για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι φιλοξενούμενοι (βασικός ο Χάρης Χαρίσης, αγωνίστηκε μέχρι το φινάλε) ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ στο 26ο λεπτό με τον Σαΐθ, όμως η συνέχεια βρήκε την Μπασάκσεχιρ να κάνει την ανατροπή με αντεπίθεση διαρκείας.

Ο Πιάτεκ "χτύπησε" στο φινάλε του πρώτου μέρους (45') και στη έναρξη του δεύτερου (51'), με τον Πέλκα να κλειδώνει το τρίποντο για την ομάδα του στο 62ο λεπτό με γυριστό μέσα από τη μικρή περιοχή, φτάνοντας μάλιστα τα τρία γκολ σε 14 εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν.

TAGS SUPER LIG ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ