EURO 2016

Γκιουλμπουνταγκιάντς: "Μπορούμε με Ιταλία, τους νικήσαμε στο φούτσαλ"

Armenia's head coach Armen Gyulbudaghyants reacts during their Euro 2020 group J qualifying soccer match between Armenia and Liechtenstein at the Vazgen Sargsyan Republican stadium in Yerevan, Armenia, Saturday, June 8, 2019. (AP Photo/Hakob Berberyan)
Armenia's head coach Armen Gyulbudaghyants reacts during their Euro 2020 group J qualifying soccer match between Armenia and Liechtenstein at the Vazgen Sargsyan Republican stadium in Yerevan, Armenia, Saturday, June 8, 2019. (AP Photo/Hakob Berberyan) AP PHOTO/HAKOB BERBERYAN

Η εθνική Ιταλίας κάνει περίπατο μέχρι στιγμής στα προκριματικά του Euro 2020 όμως αυτό δεν φοβίζει τον τεχνικό της Αρμενίας, Αρμέν Γκιουλμπουνταγκιάντς, ο οποίος θύμισε την πρόσφατη επικράτηση επί των ατζούρι στο φούτσαλ.

Άτρωτη εμφανίζεται ως τώρα η εθνική Ιταλίας στα τέσσερα ματς που έχει δώσει στην προκριματική φάση του Euro 2020, με την ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι όχι μόνο να παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά να το έχει συνδυάσει και με τέσσερα τρίποντα, επικρατώντας κατά σειρά της Φινλανδίας, του Λίχτενσταϊν, της Ελλάδας και της Βοσνίας.

Η μόνη ομάδα που δεν έχουν ακόμα αντιμετωπίσει στον όμιλο είναι η Αρμενία, η οποία μετά το εντυπωσιακό 3-1 επί της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ έχει χτίσει την αυτοπεποίθησή της και ευελπιστεί σε νέο θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό τουλάχιστον παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ο προπονητής της, Αρμέν Γκιουλμπουνταγκιάντς,ο οποίος αισιοδοξεί πως η Αρμενία μπορεί να κάνει το μπαμ απέναντι στην σκουάντρα ατζούρα έχοντας στο μυαλό του και την πρόσφατη επιτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του στο φούτσαλ απέναντι στον ίδιο αντίπαλο.

"Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας μας είπε ότι μπορούμε να νικήσουμε την Ιταλία. Δεν με άγχωσαν τα λόγια του. Νικήσαμε την Ιταλία σε αγώνα φούτσαλ πριν μερικούς μήνες και μπορούμε να το πετύχουμε και σε μεγαλύτερο γήπεδο.

Ξέρουμε πως η εθνική Ιταλίας είναι πολύ δυνατή ομάδα και ότι έχουν αλλάξει φιλοσοφία με τον Μαντσίνι. Τώρα κάνουν επίθεση με μεγαλύτερη γενναιότητα και παίζουν καλό ποδόσφαιρο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Photo Credits: AP Photo/Hakob Berberyan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS EURO 2016 EURO
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ