ΑΕΛ

"Γκάζια" Πηλαδάκη στην ομάδα

"Γκάζια" Πηλαδάκη στην ομάδα
πηλαδακης

Η τέταρτη ήττα στους τελευταίους πέντε αγώνες, αλλά κυρίως η νέα μετριότατη εμφάνιση της Λάρισας, είχε ως αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση του Κώστα Πηλαδάκη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έμεινε με σκυμμένο το κεφάλι στη θέση των επισήμων από την ώρα που ο Φορτούζι σημείωσε το γκολ του Ηρακλή στις καθυστερήσεις του αγώνα μέχρι την αποχώρηση των ομάδων από το γήπεδο και στη συνέχεια μετέβη στα αποδυτήρια της ΑΕΛ, όπου έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους. Κάποιοι έφεραν σαν δικαιολογία το άγχος.

"Αυτά για μένα δε σημαίνουν τίποτα. Η σχέση μας είναι καθαρά επαγγελματική. Πληρώνεστε για να παίζετε", τους είπε ο Πηλαδάκης που είναι αποφασισμένος να πάρει άμεσα μέτρα και να κάνει ότι μπορεί από την πλευρά του, για να σταματήσει ο "κατήφορος" των "βυσσινί".

* Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Νίκος Λυράκης, ήταν αυτός που βρέθηκε μετά τη λήξη του αγώνα στο στόχαστρο των οπαδών της ΑΕΛ. Περισσότερα από 500 άτομα βρέθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της Λάρισας και φώναξαν συνθήματα εναντίον του, ενώ προκλήθηκαν μικρές φθορές στο αυτοκίνητο του.



TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ