ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκατούζο, ο ερωτικός... πόθος των γυναικών!

Γκατούζο, ο ερωτικός... πόθος των γυναικών!
Τόνι-Μπάγερν

Ο Λ.Τόνι ψηφίστηκε ο πιο σέξι παίκτης στον κόσμο, ενώ ο Γκατούζο αποτελεί ερωτικό πόθο των γυναικών!

Στην ερώτηση "με ποιον ποδοσφαιριστή θα πρόδιδαν ερωτικά τον σύντροφό τους", το πρώτο όνομα που έρχεται στο μυαλό τους είναι ο Τζενάρο Γκατούζο με ποσοστό 33%, ακολουθεί ο Γιουβεντίνος Αμάουρι με 21%, ενώ χρειάζεται να φτάσουμε στην τρίτη θέση για να συναντήσουμε τον αγαπημένο των μίντια Ντέιβιντ Μπέκαμ.
Όσον αφορά στην ενδεκάδα με τους πιο σέξι ποδοσφαιριστές στον κόσμο, "αρχηγός" είναι ο Λούκα Τόνι που συγκέντρωσε το 63% των προτιμήσεων, δεύτερος είναι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, με το 58% των γυναικών να τον βάζουν στη λίστα, ενώ ακολουθούν οι Αμάουρι (51%), Ντελ Πιέρο (46%) και Σεβτσένκο (43%).

Επιπλέον, ο Τόνι έρχεται πρώτος σε άλλες δύο κατηγορίες: σε απόλυτες ψήφους αναφορικά με τον πιο σέξι παίκτη μεταξύ 150 προτεινόμενων, αλλά και ως πιθανός πρωταγωνιστής σε ημερολόγιο όπου θα εμφανίζεται γυμνός.

Συγκεκριμένα, το 35% των αναγνωστριών τον επέλεξαν ως ιδανικό πρωταγωνιστή για ένα τέτοιο "τολμηρό" ημερολόγιο, με τους Μάρκο Μποριέλο (22%) και Ντιντιέ Ντρογκμπά (15%) να συμπληρώνουν την πρώτη τριάδα.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ