ΣΤΗΛΕΣ

Η νέα "καυτή" WAG του Μιλάνου!

Η νέα "καυτή" WAG του Μιλάνου!
Γκρόουβ-Πέναντ

Ο Ζερμέν Πέναντ είναι κοντά στη Μίλαν και η "καυτή" σύντροφός του, Άμιι Γκρόουβ, βάζει... φωτιά στο Μιλάνο (pics)!

Και αυτό γιατί πέρα από έναν παίκτη που ενδέχεται να προσφέρει σημαντική βοήθεια στη μεσαία γραμμή (αν αναλογιστεί κανείς πως ο Κλάρενς Ζέεντορφ βρίσκεται σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία), το Μιλάνο θα υποδεχτεί και την σύντροφο του 25χρονου Άγγλου μέσου, Άμιι Γκρόουβ.
Η 23χρονη Αγγλίδα είναι μοντέλο, ενώ στην πατρίδα της έχει καταφέρει ήδη να γίνει διάσημη για τις εμφανίσεις της στην ιστοσελίδα Page3.com, την περιβόητη τρίτη σελίδα της αγγλικής σκανδαλοθηρικής εφημερίδας "Sun", που παρουσιάζει κοπέλες με τόπλες εμφανίσεις.

Ενδεικτικό της εκθαμβωτικής ομορφιάς της είναι το γεγονός πως το 2004 κέρδισε τον τίτλο της "Miss Bikini" ενώ το 2007 συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τις 100 ομορφότερες γυναίκες στον κόσμο.

Μπορεί η σχέση τους να έχει περάσει μέσα από... χίλια κύματα, όμως ο Πέναντ και η Γκρόουβ αποτελούν ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, με τον Άγγλο μέσο να είναι αποφασισμένος να ζητήσει το χέρι της και το μοντέλο να είναι έτοιμο να πει το "ναι".

Σε περίπτωση λοιπόν που η Άμιι Γκρόουβ μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Λομπαρντίας, τότε η Μίλαν αναμένεται να "ομορφύνει" ακόμα περισσότερο, με δεδομένο πως στο... ρόστερ της υπάρχουν ήδη οι Αντρίανα Φόσα (Μαλντίνι), Κρίστεν Πάζικ (Σεβτσένκο), Αλέσια Βεντούρα (Φίλιπο Ιντζάγκι), ενώ προσωρινό μέλος είναι και η Βικτόρια Άνταμς (Μπέκαμ).






























































ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ