ΜΑΡΣΕΙΓ

Γκατούζο: "Αν δεν πίστευα στην πρόκριση της Μαρσέιγ στο Champions League, θα πήγαινα σπίτι μου"

Ο Τζενάρο Γκατούζο στον αγώνα της Μαρσέιγ με τη Μετς
Ο Τζενάρο Γκατούζο στον αγώνα της Μαρσέιγ με τη Μετς © 2024 DANIEL COLE / AP IMAGES

Ο Τζενάρο Γκατούζο παρά τη νέα ισοπαλία της Μαρσέιγ απέναντι στη Μετς τόνισε ότι συνεχίζει να πιστεύει στην πρόκριση της ομάδας στο Champions League.

Για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι στη Ligue 1 η Μαρσέιγ δεν κατάφερε να σημειώσει νίκη, καθώς την Παρασκευή (9/02) έμεινε στο 1-1 από τη Μετς στο "Βελοντρόμ" και πλέον είναι 7η με 30 πόντους.

Η τελευταία νίκη που πανηγύρισε στο πρωτάθλημα η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ήταν στις 17 Δεκεμβρίου με 2-1 κόντρα στην Κλερμόν.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ιταλός τεχνικός μίλησε για τον στόχο της πρόκρισης στο Champions League, εκφράζοντας την αισιοδοξία του.

"Μπορούμε να μιλήσουμε για μια μίνι κρίση. Δεν έχουμε κερδίσει εδώ και πέντε παιχνίδια και μπορεί να φαίνεται ουτοπικό να μιλάμε για αυτή την τέταρτη θέση, αλλά αν δεν πιστεύω σε αυτόν τον στόχο, θα πάω σπίτι μου.

Έχουμε καθήκον να τιμήσουμε αυτή τη φανέλα. Υπάρχουν ακόμα πολλοί αγώνες και δεν βλέπω γιατί να μην τους πιστέψουμε. Αλλά πρέπει να τους κερδίζουμε.

Είμαι ο καπετάνιος αυτού του πλοίου. Αυτές είναι οι ευθύνες μου. Πρέπει να κάνω τα πάντα για να το φτάσω στη σωστή θέση. Τελειώσαμε με 72% κατοχή έχοντας παίξει με 10 παίκτες, κάτι που δεν μου έχει συμβεί ποτέ στην καριέρα μου. Μετά έπρεπε να σκοράρουμε.

Κάναμε ό,τι χρειαζόταν, αλλά αν δεν βάλεις γκολ, το ποδόσφαιρο γίνεται σκληρό", είπε.

TAGS ΜΑΡΣΕΙΓ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1 CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ