ΠΑΟΚ

Γκαρσία: "Στον ΠΑΟΚ κάθε ημέρα προετοιμάζεσαι για τελικό"

SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF /  -  ( )
SUPERLEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / - ( ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πάμπλο Γκαρσία, μιλώντας στο PAOK TV μετά την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ, δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι οι παίκτες του δείχνουν χαρακτήρα στα συνεχόμενα ντέρμπι.

Την φράση "επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς" ο Πάμπλο Γκαρσία την έχει τατουάζ στο στήθος του. Ο Ουρουγουανός τεχνικός στις δηλώσεις του μετά τη χθεσινή (5/5) νίκη του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ (2-1) τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να αντιδράσει όταν βρέθηκε σε πολύ δύσκολη κατάσταση και να επανέλθει.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: "Θέλω να συγχαρώ όλους τους παίκτες μου. Δουλεύουν από την αρχή καλά. Έχουμε δεμένα αποδυτήρια. Η ομάδα έχει ανταποκριθεί και δείχνει χαρακτήρα στα συνεχόμενα ντέρμπι. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Το μυστικό είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά".

Για το δύσκολο πρόγραμμα: "Είναι πολύπλοκη η κατάσταση που έγινε ακόμη πιο δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας, λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε όλο αυτό τώρα που δίνουμε συνεχόμενα ντέρμπι. Είναι μία κατάσταση που τους έχει επηρεάσει όλους. Το πιο σημαντικό για μένα όμως είναι ότι όταν η ομάδα πέρασε μια δύσκολη περίοδο, κατάφερε και επανήλθε, κατάφερε και σηκώθηκε. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό και πλέον είμαστε πολύ δυνατοί και ψυχολογικά".

Για τον Βιεϊρίνια: "Είναι ένας πραγματικός αρχηγός. Είναι στην ομάδα πολλά χρόνια. Όταν έφτασε εδώ πέρα ήταν λίγο… παχουλός. Δεν ξέραμε αν ήταν ποδοσφαιριστής ή φροντιστής. Δούλεψε πολύ σκληρά. Είναι ποδοσφαιριστής χαμηλών τόνων. Πάντα άκουγε όσους είχαν να του δώσουν κάτι παραπάνω. Ακόμη και σε αυτή την ηλικία δουλεύει σκληρά, βοηθάει τους μικρότερους. Είναι μία σημαντική φιγούρα για τα αποδυτήρια, τον σύλλογο, τους παίκτες, τον προπονητή, για τους πάντες. Είναι σημαντικό να έχει ένας προπονητής παίκτες στον αγωνιστικό χώρο που να καταλαβαίνουν αυτό που θέλω να κάνω. Δεν μιλάω μόνο για τον Βιεϊρίνια, αλλά και για άλλους ποδοσφαιριστές που έχουν τη δυνατότητα αυτή να μεταφέρουν στους υπόλοιπους αυτό το οποίο θέλουμε να κάνουμε. Για μένα αυτό είναι πολύ σημαντικό".

Για την επιστροφή του Μιχάι: "Είμαστε χαρούμενοι για την επιστροφή του. Ήταν κοντά και στο να παίξει. Θέλαμε να του δώσουμε κάποια λεπτά, για λίγο δεν μπήκε. Δουλεύει με δίψα και όρεξη. Το σημαντικότερο είναι να αφήσει πίσω του τον τραυματισμό, να είναι δυνατός ψυχολογικά και πνευματικά και σίγουρα θα πάρει την ευκαιρία του".

Για το αν πλέον θα ρίξει το βάρος στην προετοιμασία ενόψει του τελικού: "Σε αυτή την ομάδα κάθε μέρα είναι μια προετοιμασία για τελικό. Κάθε εβδομάδα δίνουμε εξετάσεις. Πηγαίνουμε πάντα αγώνα με τον αγώνα. Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας, με όρεξη και δύναμη".

Για το ντέρμπι με τον Άρη και αν μπορεί σε αυτό να κλειδώσει η 2η θέση: "Κάθε παιχνίδι είναι ευκαιρία. Θα το αντιμετωπίσουμε σαν ένα ντέρμπι, με διάθεση και δύναμη. Αυτό που προέχει όμως είναι η αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών".

Δείτε τις δηλώσεις του Πάμπλο Γκαρσία:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ