ΑΕΚ

Γκαρσία: "Να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό σε κάθε ματς για να μείνουμε στην κορυφή"

Ο Λιβάι Γκαρσία
Ο Λιβάι Γκαρσία INTIME SPORTS

Ο Λιβάι Γκαρσία δήλωσε ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο (05/02, 17:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24) ότι ο στόχος της ΑΕΚ είναι να δίνει τον καλύτερό της εαυτός σε κάθε παιχνίδι για να μπορέσει να μείνει στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Ο Λιβάι Γκαρσία σε δηλώσεις του στη NOVA ενόψει της μονομαχίας της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στη Περιστέρι (05/02, 17:30, NOVA Sports Prime και Live SPORT24), ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα έχει αυτοπεποίθηση και ότι ο στόχος είναι να συνεχίσει τη σκληρή για να παραμείνει στην κορυφή της Stoiximan Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λιβάι Γκαρσία στη NOVA: Για το ότι η ΑΕΚ δεν ξεκίνησε καλά αλλά είναι στην κορυφή: "Νιώθουμε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα, αλλά με σκληρά δουλειά τα αποτελέσματα ήρθαν και αισθανόμαστε πολύ καλά".

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να μείνει στην κορυφή: "Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να μείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας. Όπως είπα δουλεύουμε σκληρά και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, θα κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι να δίνουμε το καλύτερο για να παραμείνουμε στην κορυφή'.

Για τον Ατρόμητο: "Δεν υποτιμούμε κανέναν αντίπαλο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένο ι σε αυτό που έχουμε δουλέψει. Έχουμε το πλάνο μας. Πρέπει να πάμε να το εκτελέσουμε. Ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το ότι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός άφησαν βαθμούς στο Περιστέρι: "Δεν μας αφορά τόσο πολύ. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι. Αν έχασαν κάποιους βαθμούς οι αντίπαλοι σε αυτή την έδρα προς όφελός μας είναι καλοδεχούμενο, αλλά εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ