ΝΑΠΟΛΙ

Γκαρσιά: "Δεν είναι φυσιολογικό να χάνεις εντός έδρας και να κάνεις μόνο τέσσερα φάουλ"

Ο Ρούντι Γκαρσια σε αγώνα της Νάπολι στο Champions League απέναντι στην Μπράγκα | 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ρούντι Γκαρσια σε αγώνα της Νάπολι στο Champions League απέναντι στην Μπράγκα | 20 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 LUIS VIEIRA/AP IMAGES

Ο Ρούντι Γκαρσιά δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την ήττα της Νάπολι από την Φιορεντίνα στο "Ντιέγκο Μαραντόνα", τονίζοντας πως το πρόβλημα δεν ήταν η τακτική αλλά το γεγονός πως οι παίκτες του δεν ήταν επιθετικοί στην άμυνά τους.

Η Νάπολι δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματά της μετά από την αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι από τον πάγκο της και την έλευση του Ρούντι Γκαρσιά στη θέση του, με το νέο πλήγμα για τους παρτενοπέι να έρχεται στο αγώνα με την Αταλάντα το βράδυ της Κυριακής όπου οι μπεργκαμάσκι επιβλήθηκαν με 3-1 στο "Ντιέγκο Μαραντόνα" για την 8η αγωνιστική της Serie A.

Το αποτέλεσμα αυτό άφησε τους πρωταθλητές στην 5η θέση και στο -7 από την κορυφή, με σενάρια από την Ιταλία να κάνουν λόγο για προβληματισμο και δυσαρέσκεια του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις για τον Γκαρσιά και τον Γάλλο προπονητή από την πλευρά του να επιρρίπτει ευθύνες στους ποδοσφαιριστές του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, νιώθουμε στενοχώρια και απογοήτευση. Το πρόβλημα είναι πως διαπράξαμε λάθη στην άμυνα πέρα από αυτά στην επίθεση.

Είναι προφανές ότι το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε, οφείλαμε να το έχουμε αποφύγει. Πήγαμε στα αποδυτήρια έχοντας κάνει το 1-1 λίγο πριν το φινάλε με το γκολ του Όσιμεν και αυτό έπρεπε να μας δώσει ώθηση ενόψει του δευτέρου μέρους.

Είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία για το 2-1 με την απόκρουση σε ευκαιρία του Όσιμεν", τόνισε ο Γκαρσιά στις δηλώσεις του, για να προσθέσει:

"Το τρίτο γκολ ήρθε επειδή είχαμε βγει όλοι μπροστά για την ισοφάριση, όμως το πραγματικά άσχημο πράγμα ήταν πως δεν ήμασταν όλοι αρκετά επιθετικοί στην άμυνα.

Όταν χάνεις εντός έδρς και κάνεις μόνο τέσσερα φάουλ σε όλο το παιχνίδι, αυτό δεν είναι νορμάλ".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ