ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκάρι Ροντρίγκες: Η απόλυτη επιβεβαίωση του SPORT24 για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Γκάρι Ροντρίγκες: Η απόλυτη επιβεβαίωση του SPORT24 για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Το SPORT24 και ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αποκάλυψαν στις 13 Σεπτεμβρίου την επικείμενη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό και πέντε ημέρες αργότερα ήρθε η πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ για τον 31χρονο εξτρέμ.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, το SPORT24 και ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αποκάλυψαν ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες βρισκόταν στην Αθήνα για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος εξτρέμ ήταν στην πρωτεύουσα για να συζητήσει την ένταξή του στο ερυθρόλευκο ρόστερ και πέντε ημέρες αργότερα ήρθε η πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ, καθώς ο ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Ολλανδός εξτρέμ με καταγωγή από το Πράσινο Ακρωτήρι, που έμεινε ελεύθερος από την Αλ Ιτιχάντ, τα βρήκε σε όλα με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκλεισε με εντυπωσιακό τρόπο τις φετινές του μεταγραφές, καθώς ο Ροντρίγκες είναι ένας εξτρέμ που μπορεί να βοηθήσει και άλλο μεσοεπιθετικά. Μάλιστα, έγινε αναφορά στο γεγονός αυτό στην χθεσινή (17/9) εκπομπή The Show Must Go On με τον Παντελή Διαμαντόπουλο.

Στις 14 Σεπτεμβρίου, ο Σταύρος Γεωργακόπουλος ανέλυσε το τι μπορεί να δώσει ο ταχύτατος εξτρέμ στο ήδη πλούσιο ρόστερ του Ολυμπιακού, ενώ ο Τσάρλυ έγραψε για την αλλαγή του αγωνιστικού πλάνου του Ολυμπιακού, την σημασία της απώλειας του Χασάν, αλλά και γιατί ο Πορτογάλος θέλει τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Το SPORT24 ακολούθησε την υπόθεση από την αρχή μέχρι το φινάλε της και δικαιώθηκε απόλυτα για το μεγάλο τελευταίο deal του Ολυμπιακού στο μεταγραφικό παζάρι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ