ΑΡΗΣ

Κλοπ: Ο τεχνικός της Γερμανίας στο προπονητικό κέντρο του Άρη – Συνάντηση με Γρηγορίου

ARIS FC

Η ΠΑΕ Άρης φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις της ομάδας την εθνική Γερμανίας ενόψει του αποψινού κρίσιμου αγώνα με την Ελλάδα για το Nations League (4/10, 21:45), με τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει συνάντηση με ανθρώπους των κιτρίνων, μεταξύ των οποίων με τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Η εθνική Γερμανίας ηττήθηκε με 1-0 από την Ελλάδα στο Άουγκσμπουργκ την περασμένη Κυριακή για την 2η αγωνιστική του Nations League και πλέον καλείται να πάρει ρεβάνς στη μάχη που δίνει για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικα της διοργάνωσης μέσα από τον 2ο όμιλο της League A.

Η κρίσιμη μάχη της Μάνσαφτ με την γαλανόλευκη είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής (4/10, 21:45, ALPHA, Novasports Start, LIVE MATCHCENTER SPORT24) στο γήπεδο της Τούμπας, με τους Γερμανούς να φιλοξενούνται στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Άρη ενόψει του αποψινού αγώνα και τον Γιούργκεν Κλοπ να έχει συνάντηση με ανθρώπους των κιτρίνων, μεταξύ των οποίων και με τον προπονητή του Άρη, Μιχάλη Γρηγορίου.

“Η ΠΑΕ Άρης, μετά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ολλανδίας, φιλοξένησε σήμερα στις προπονητικές εγκαταστάσεις και την εθνική Γερμανίας, η οποία προπονήθηκε ενόψει του αποψινού αγώνα με την εθνική Ελλάδας.

Οι άνθρωποι της γερμανικής ομάδας ευχαρίστησαν -με τη σειρά τους- την ΠΑΕ Άρης για την φιλοξενία.

Τον Γιούργκεν Κλοπ, τους ποδοσφαιριστές και τα στελέχη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Γερμανίας υποδέχτηκαν ο team manager, Γιώργος Γκουγκουλιάς, ο προπονητής, Μιχάλης Γρηγορίου, καθώς και μέλη του staff της ομάδας μας”, αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Άρης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ