ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Γκαλτιέ: "Ο Μέσι έγινε αλλαγή γιατί κουράστηκε"

Ο Λιονέλ Μέσι γίνεται αλλαγή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Παρί με την Μπενφίκα στο Champions League
Ο Λιονέλ Μέσι γίνεται αλλαγή κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Παρί με την Μπενφίκα στο Champions League © 2022 ARMANDO FRANCA / AP PIMAGES

Ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε να γίνει αλλαγή στο 81' της αναμέτρησης της Παρί με την Μπενφίκα, με τον Κριστόφ Γκαλτιέ να αποκαλύπτει πως ο Αργεντινός δεν τραυματίστηκε, αλλά ήταν κουρασμένος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Μπενφίκα στο Ντα Λουζ και αμφότερες πήραν από έναν βαθμό στους ομίλους του Champions League, έχοντας συνολικά από επτά έκαστος.

Ο Λιονέλ Μέσι, που άνοιξε το σκορ για τους Παριζιάνους στο 22ο λεπτό του αγώνα, έγινε αλλαγή στο 81' αφού ζήτησε ο ίδιος από τον Κριστόφ Γκαλτιέ να αντικατασταθεί.

Η κίνηση αυτή ανησύχησε κάποιους, οι οποίοι φοβήθηκαν για τραυματισμό, ωστόσο ο προπονητής της Παρί ξεκαθάρισε μετά το φινάλε του αγώνα πως ο λόγος που ο Μέσι αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ήταν η κούραση.

"Κουνούσε το χέρι, κάνοντάς μου νόημα ότι ήθελε να βγει. Στο τελευταίο σπριντ ένιωσε κουρασμένος. Βγήκε γιατί ένιωθε κουρασμένος και ένας ξεκούραστος συμπαίκτης ήταν πολύ καλύτερος εκείνη τη στιγμή" δήλωσε στο RMC.

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ