ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ

Γκαλτιέ: "Ίσως έχουμε 4-5 νέους παίκτες όταν προσγειωθούμε στο Παρίσι"

Ο Στεφάν Γκαλτιέ σε προπόνηση της Παρί κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής περιοδείας στην Ασία | 24 Ιουλίου 2022
Ο Στεφάν Γκαλτιέ σε προπόνηση της Παρί κατά τη διάρκεια καλοκαιρινής περιοδείας στην Ασία | 24 Ιουλίου 2022 @2022 HIRO KOMAE/AP IMAGES

Η Παρί ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική περιοδεία της στην Ασία επικρατώντας με 6-2 της Γκάμπα Οσάκα, με τον Στεφάν Γκαλτιέ να προαναγγέλει στο φινάλε πως στην επιστροφή της στη βάση της η ομάδα του θα είναι ενισχυμένη με αρκετούς παίκτες.

Η Παρί διαθέτει ένα από τα πιο γεμάτα ρόστερ στην ποδοσφαιρική Ευρώπη έχοντας μεταξύ άλλων στις τάξεις της εκπληκτική τριπλέτα των Μέσι-Νεϊμάρ-Εμπαπέ, ωστόσο με γνώμωνα πως "ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο" κάνει προσπάθειες για να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν πιο ποιοτικές μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Νόρντι Μουκιέλε από την Λειψία φέρεται να είναι το επόμενο μεγάλο χτύπημα για τους Παριζιάνους όμως δεν θα είναι ο μόνος, με τον Στεφάν Γκαλτιέ να προαναγγέλει -με δηλώσεις στο φινάλε της φιλικής επικράτησης με 6-2 επί της Γκάμπα Οσάκα στην Ιαπωνία- ότι με το που θα έχει επιστρέψει στη βάση της η ομάδα του, ίσως να έχει κάνει και 5 προσθήκες.

"Η διοίκηση δουλεύει για να βελτιώσει το ρόστερ. Θα ανέβουμε στο αεροπλάνο, θα κάνουμε ταξίδι 12 ωρών, θα κοιμηθούμε και όταν θα προσγειωθούμε θα έχουμε 1,2, ίσως και 3, 4, ή 5 ποδοσφαιριστές περισσότερους.

Θα δούμε τι θα συμβεί αυτή την εβδομάδα", δήλωσε ο Γκαλτιέ, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ένας από τους παίκτες επίσης που είναι πολύ ψηλά στη λίστα των Παριζιάνων είναι και ο Ρενάτο Σάντσες της Λιλ.

TAGS ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ LIGUE 1 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ