ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή του Μέσι το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με την Sport

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή του Μέσι το επόμενο καλοκαίρι, σύμφωνα με την Sport
AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Σύμφωνα με την Sport, ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα στο τέλος της φετινής χρονιάς, δηλαδή για τη σεζόν 2023-2024, όταν και θα έχει λήξει το συμβόλαιό του με την Παρί.

Το περσινό καλοκαίρι ήταν όταν ο Λιονέλ Μέσι αποχωρούσε από την Μπαρτσελόνα για την Παρί. Όμως, η πόρτα των μπλαουγκράνα δεν έκλεισε ποτέ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sport η επιστροφή του Αργεντινού σούπερ σταρ είναι πιθανή.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ο Τσάβι ζήτησε από τον Τζουάν Λαπόρτα, το ενδεχόμενο της μεταγραφής του Μέσι στο τέλος της σεζόν, δηλαδή ενόψει του 2023/24. Ο Ισπανός προπονητής διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Αργεντινό και θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει στον σύλλογο οικονομικά, αλλά και αγωνιστικά.

Μάλιστα, το να κλείσει ο Μέσι την καριέρα του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα θα ήταν το ιδανικό σενάριο. Το όνομά του συνδέθηκε με τους μπλαουγκράνα και η αποχώρησή του έγινε με έναν περίεργο τρόπο. Επιπλέον, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αποκατάσταση του κύρους του κλαμπ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θέλει να αφήσει την υπόθεσή έτσι. Είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Μέσι την δυνατότητα της επέκτασης του συμβολαίου του και μετά το 2023, όταν και αυτό λήγει.

Από την πλευρά του ο Μέσι δεν έχει αποκαλύψει τις προθέσεις του για το μέλλον, καθώς έχει στο μυαλό του μονάχα το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς, αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ