ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Γκαλέτι: "Να παίξουμε καλά στον τελικό"

Γκαλέτι: "Να παίξουμε καλά στον τελικό"
γκαλετι

Την άποψη πως ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο εξέφρασε ο εορτάζων Λουτσιάνο Γκαλέτι

Ο μέσος των "ερυθρολεύκων" τόνισε πως θέλει να δει την ομάδα του να παίζει καλό ποδόσφαιρο στον τελικό, ενώ θεωρεί σημαντική την κατάκτηση του νταμπλ, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν.
" Παίζει ρόλο η κούραση για τον τρόπο που παίξαμε σήμερα, όμως το σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να περάσουμε στον τελικό. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε λιγότερα λάθη και ήμασταν βελτιωμένοι. Όποιος κάνει λιγότερα λάθη στον τελικό, θα είναι αυτός που θα κερδίσει. Αυτό που περιμένω από το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι να παίξουμε καλή μπάλα απέναντι σε μια επίσης ποιοτική ομάδα.

Για τα γενέθλιά μου ήθελα τη νίκη και να πάμε σε ακόμα έναν τελικό. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να καταφέρουμε ότι και πέρυσι. Έχω πει πολλές φορές ότι θέλω να μείνω για πολλά χρόνια στην ομάδα. Γνωρίζω ότι η Γιουβέντους έρχεται συχνά στο "Καραϊσκάκη" και είναι όντως πολύ σημαντικό να έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές που θα προσελκύουν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες", ήταν τα λόγια του Γκαλέτι.

Από πλευράς φιλοξενούμενων, ο Γιώργος Αμπάρης επεσήμανε: " Δεν ήμασταν αρκετά τυχεροί ώστε να κρατήσουμε το 1-0 στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε γρήγορα και αυτό ήταν καθοριστικό. Στόχος μας είναι να βελτιωνόμαστε κάθε χρονιά, κάτι που νομίζω πως το επιτυγχάνουμε έτσι κι αλλιώς. Αυτό φαίνεται και από το ότι βρεθήκαμε μια ανάσα από τον τελικό φέτος, κάτι που δείχνει το πόσο καλή δουλειά γίνεται στην ομάδα. Στόχος μας είναι να κάνουμε τα βήματα που πρέπει αργά και σταθερά".




TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ