ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γκαλέτι: "Είμαι σημαντικός για την ομάδα"

Γκαλέτι: "Είμαι σημαντικός για την ομάδα"
γκαλετι πανηγυρικο

"Νιώθω σημαντικός για την ομάδα", δήλωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Κατσικογιάννης: "Ευκαιρίες στους νέους"

Ο άσος των Πειραιωτών που στην πρώτη του επαφή με την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα δεν έκρυψε την χαρά του: "Πρώτη φορά βάζω γκολ με την πρώτη επαφή, με το που μπαίνω στο παιχνίδι. Μακάρι να γινόταν κάθε φορά αυτό. Το γκολ το αφιέρωσα στον Λέτο γιατί του είχα υποσχεθεί".

Όσο για το γεγονός πως μετά την φυγή τόσο του Τζόρτζεβιτς όσο και του Κοβάτσεβιτς ο Γκαλέτι θα είναι ο νέος "ηγέτης" των "ερυθρολεύκων", δήλωσε: "Από την πρώτη μέρα που ήρθα νιώθω σημαντικός για την ομαδα. Δεν θεωρώ ότι είμαι ο μοναδικός που μπορεί να παίξει το ρόλο του ηγέτη μετα τον Τζόρτζεβιτς και τον Κοβάτσεβιτς. Παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμη μερικά παιχνίδια που μπορούμε να τους απολάυσουμε και τους δύο".

Για τους νέους παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό, ο Αργεντινός, υπογράμμισε: "Τα νεαρά παιδιά δουλεύου πολύ στις προπονήσεις και είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να αγωνίζονται όπως σήμερα".



Από την πλευρά του ο Κατσικογιάννης που αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα που ανήκει, δήλωσε για τους νέο "αίμα" του Ολυμπιακού: "Μου άρεσε που είδα τους νεαρούς παίκτες του Ολυμπιακού να παίρνουν ευκαιρίες. Ελπίζω να συνεχιστεί τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα".

Όσο για το πανό που υπήρχε στις εξέδρες και έγραφε "Κατσικογιάννη γύρνα στο λιμάνι", ο Έλληνας άσος τόνισε: "Ευχαριστώ τον κόσμο που εκτιμά τις προσπάθειές μου".





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ