ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Γήτας:"Στόχος μας το ωραίο θέαμα"

Γήτας:"Στόχος μας το ωραίο θέαμα"
Πανθρακικός

Την πεποίθηση του ότι ο Πανθρακικός θα παίξει ποδόσφαιρο ποιότητας εξέφρασε ο Ξενοφών Γήτας

Ο Ξενοφών Γήτας είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής στην Α΄Εθνική έτσι η γνώμη του πάντα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Ο 30χρονος πλέον μέσος μίλησε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα SportDay για τον Πανθρακικό, λέγοντας πως την σεζόν που μας έρχεται θα κάνει ότι μπορεί έτσι ώστε η ομάδα του να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο.

" Δεν πρέπει να λέμε μεγάλα λόγια, ο πρέπει κόσμος κάνει υπομονή γιατί η ομάδα είναι καινούργια όμως με την συμπαράσταση του πιστεύω ότι θα είμαστε αρκετά δυνατοί. Στόχος μας είναι να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο αλλά και να παίρνουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε και για το ρόστερ του συλλόγου το οποίο αποτελείται από αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές, κάτι που κάνει τον ανταγωνισμό ακόμα μεγαλύτερο.

" Δεν μπορώ να συγκρίνω το φετινό ρόστερ με το περσινό καθώς οι απαιτήσεις φέτος είναι άλλες, οι παίκτες που ήρθαν είναι καλά παιδιά και έχουν δείξει ότι θα δώσουν κάτι σπουδαίο, εξάλλου από την στιγμή που γνωρίζαμε ότι θα παίζουμε στην πρώτη κατηγορία, αυτόματα ξέραμε ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος".

Δύσκολα θα φύγει ο Γιλμάζ

"Κλοτσάει" ο Γιλμάζ όσο αφορά την λύση της συνεργασίας του με τον Πανθρακικό, καθώς ο Τούρκος φορ έχει το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ομάδα. Έτσι οι ιθύνοντες του συλλόγου ψάχνουν την χρυσή τομή για να έρθουν σε συμφωνία μαζί του.










TAGS ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ