ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Το ασύλληπτο παγκόσμιο ρεκόρ του Ρονάλντο

Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates his side's first goal after scoring a penalty during the Italian Cup semi-final first leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Feb. 2, 2021. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo celebrates his side's first goal after scoring a penalty during the Italian Cup semi-final first leg soccer match between Inter Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Feb. 2, 2021. (AP Photo/Luca Bruno) @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα κόντρα στην Σασουόλο και είναι πλέον ο μοναδικός στην ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει 100+ επίσημα γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας και με τρεις διαφορετικούς συλλόγους.

Το ματς κόντρα στην Σασουόλο ήταν "must-win" για την Γιουβέντους ώστε να μείνει ζωντανή στη μάχη της τετράδας και της εξόδου στο νέο Champions League και το φινάλε βρήκε την ομάδα του Αντόνιο Κόντε να έχει κάνει εξαιρετικά τη δουλειά της, επικρατώντας με σκορ 3-1 κόντρα σε μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα το τελευταίο διάστημα.

Σημαντικό ρόλο στο να κατακτηθεί το τρίποντο έπαιξαν οι δύο φορ της ομάδας Κριστιάνο Ρονάλντο και Πάουλο Ντιμπάλα που σκόραραν αμφότεροι και πέτυχαν έναν εκπληκτικό συγχρονισμό στην καριέρα τους, αφού αμφότεροι έφτασαν τα 100 επίσημα τέρματα με τη μπιανκονέρα φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις!

Για τον CR7 πάντως, το γκολ του στο 45ο λεπτό σήμαινε κάτι παραπάνω αφού έγινε ο πρώτος παίκτης σε όλη την ιστορία του ποδοσφαίρου που έχει πετύχει 100+ γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του (103 με την Πορτογαλία) και με τρεις διαφορετικούς επαγγελματικούς συλλόγους (118 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 451 με την Ρεάλ Μαδρίτης και 100 με την Γιουβέντους).

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο έχει φτάσει σε τριψήφιο αριθμό τερμάτων με την βέκια σινιόρα, τα 61από αυτά τα γκολ έχουν σημειωθεί με το δεξί πόδι (29 με πέναλτι, 1 με φάουλ), 21 με το αριστερό πόδι και 18 με κεφαλιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: @ 2021 Luis Vieira/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ