SERIE A

Μίλαν: Ο Τομόρι έσπασε το εναέριο ρεκόρ του Ρονάλντο

Ο Τομόρι σκοράρει με κεφαλιά κόντρα στη Γιουβέντους
Ο Τομόρι σκοράρει με κεφαλιά κόντρα στη Γιουβέντους PRINT SCREEN / GLOMEX

Ο Φικάγιο Τομόρι έδωσε ακόμα περισσότερη λάμψη στο 3-0 της Μίλαν επί της Γιουβέντους καθώς φτάνοντας στα 2 μέτρα και 61 εκατοστά με το άλμα του για να διαμορφώσει το τελικό σκορ έσπασε το τρομερό ρεκόρ του Ρονάλντο απο την περασμένη σεζόν (VIDEO).

Η Μίλαν έκανε τεράστιο άλμα για το Champions League το βράδυ της Κυριακής αλώνοντας με 3-0 το "Allianz Stadium" απέναντι στην Γιουβέντους και το "ωραίο" στην όλη ιστορία είναι πως αυτή η επιτυχία σφραγίστηκε με ένα άλμα που γράφει ιστορία.

Αναφερόμαστε στη φάση του 82ο λεπτού, όταν η βέκια σινιόρα ήταν ήδη ζαλισμένη απά τα χτυπήματα που είχε ήδη δεχτεί από τους Μπραχίμ Ντίας και Άντε Ρέμπιτς και ήταν η σειρά του Φικάγιο Τομόρι να την αποτελειώσει.

Ο Άγγλος στόπερ σηκώθηκε επιβλητικά στον αέρα μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά του Τσαλχάνογλου και πήρε παραμάζωμα την ασπρόμαυρη άμυνα, για να νικήσει τον Στσέσνι και να γράψει το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ του ντέρμπι.

Μετά από σχετικές μετρήσεις μάλιστα, διαπιστώθηκε πως ο Τομόρι έφτασε με το άλμα του στα 2 μέτρα και 61 εκατοστά από το έδαφος, παίρνοντας έτσι το ρεκόρ που κατείχε από την περασμένη σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όταν είχε σκοράρει με το κεφάλι σε εκτός έδρας ματς της Γιουβέντους με την Σαμπντόρια, με το άλμα του να τον φέρνει 2 μέτρα και 56 εκατοστά από το έδαφος!

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως με το γκολ του στο Τορίνο, ο δανεικός από την Τσέλσι αμυντικός έγινε ο πρώτος Άγγλος που σκοράρει για τους ροσονέρι μετά από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον "Μπεκς" να έχει βρει δίχτυα για τελευταία φορά με τους Μιλανέζους μετά το 2009.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Print Screen Glomex

TAGS SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΜΙΛΑΝ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ