ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ρίχνει τους τόνους για την απόφαση σκάνδαλο του VAR

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι
Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι © 2016 MATTHIAS SCHRADER, FILE / AP IMAGES

Η Γιουβέντους δεν θα δώσει επίσημη συνέχεια -προς το παρόν- στη σκανδαλώδη απόφαση διαιτητή και VAR στην αναμέτρηση με τη Σαλερνιτάνα.

Δύο ημέρες ύστερα από την αδιανόητη απόφαση που έκρινε το αποτέλεσμα της αναμέτρησης της Γιουβέντους με τη Σαλερνιτάνα, η "γηραιά κυρία" δεν έχει προβεί σε κάποια ανακοίνωση, παρότι τη δικαίωσε ακόμα και ο σύνδεσμος διαιτητών της Ιταλίας.

Το γκολ του Αρκάντιους Μίλικ που δεν μέτρησε για οφσάιντ, παρότι υπάρχει ξεκάθαρα παίκτης των φιλοξενούμενων που κάλυπτε τον Πολωνό επιθετικό αποτελεί επίκεντρο συζήτηση επί δύο ημέρες για όλους τους ποδοσφαιρικούς φορείς της Ιταλίας, πλην της διοίκησης των "μπιανκονέρι".

Σύμφωνα με την Tuttosport, η επίσημη Γιουβέντους θέλει να ρίξει τους τόνους ενόψει του αγώνα με την Μπενφίκα για το Champions League και των επόμενων αγώνων της Serie A, όπου ήδη έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Σε ανεπίσημο επίπεδο, οι άνθρωποι του συλλόγου βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με τους φορείς του κάλτσιο, αν και το σενάριο περί επανάληψης του αγώνα δεν διατηρεί ρεαλιστικές πιθανότητες.

Υπενθυμίζεται ότι το γκολ δεν μέτρησε διότι καταλογίστηκε οφσάιντ στον Λεονάρντο Μπονούτσι, παρότι ο Ιταλός στόπερ βρισκόταν δεκάδες μέτρα μακριά από την μπάλα και δεν επηρέαζε τη φάση και παρότι υπήρχε παίκτης της Σαλερνιτάνα, ο Αντόνιο Καντρέβα, που κάλυπτε ακόμα και τον Μπονούτσι. Το σύστημα VAR δεν εντόπισε τη θέση του Καντρέβα, αφού σύμφωνα με το σύνδεσμο διαιτητών δεν ήταν διαθέσιμα τα πλάνα από τη συγκεκριμένη κάμερα που φανέρωνε τη θέση του παίκτη της Σαλερνιτάνα.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ