ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Οπαδοί κρέμασαν πανό υπέρ του Αλέγκρι και έβαλαν στο στόχαστρο παίκτες και Ανιέλι

Γιουβέντους: Οπαδοί κρέμασαν πανό υπέρ του Αλέγκρι και έβαλαν στο στόχαστρο παίκτες και Ανιέλι
@2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η οργή των τιφόζι της Γιουβέντους για την ήττα στο Champions League από την Μακάμπι Χάιφα δεν έχει ξεθυμάνοι, με κάποιους να κρεμούν πανό έξω από το γήπεδο της βέκια σινιόρα, με μήνυμα υπέρ του Αλέγκρι και κατά του Ανιέλι και των παικτών.

Η ήττα από την Μακάμπι Χάιφα με 2-0 για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στο στρατόπεδο της Γιουβέντους, με την ομάδα του Τορίνου να αποχαιρετάει ουσιαστικά τα νοκ-άουτ ματς της διοργάνωσης και να έχει χάσει ταυτόχρονα και την επαφή της με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας της Serie A.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ενόψει μάλιστα του σαββατιάτικου ντέρμπι με την Τορίνο πάρθηκε η απόφαση για απόσυρση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο, στην Κοντινάσα, με τον Μάσιμο Αλέγκρι να καλείται από εδώ και πέρα να φέρει αποτελέσματα αν θέλει να παραμείνει στο πόστο του και να μην κουνήσει μαντήλι.

Την ώρα πάντως που ο προπονητής βάλλεται πανταχόθεν, υπάρχει και κόσμος που τον στηρίζει και στρέφει αλλού τα βέλη της κριτικής του, κάτι που φάνηκε από δύο πανο που κρεμάστηκαν λίγο έξω από το "Allianz Stadium" μετά το κάζο στο Ισραήλ.

"Μίστερ Αλέγκρι μην παραιτηθείς ποτέ! Όποιος μάχεται εναντιόν μας δεν είναι άξιος να φοραέι αυτή τη φανέλα", έγραφε το ένα πανό, με το άλλο να απευθύνεται στον ισχυρό άνδρα της βέκια σινιόρα με ξεκάθαρο μήνυμα: "Ανιέλι φύγε".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ