ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Ανιέλι: "Αισθάνομαι ντροπή και οργή, παραμένει στη θέση του ο Αλέγκρι"

Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι
Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι © 2016 MATTHIAS SCHRADER, FILE / AP IMAGES

Η Γιουβέντους γνώρισε την ήττα στην Χάιφα από την Μακάμπι που την αφήνει με το ενάμισυ πόδι εκτός συνέχειας Champions League, με τον Αντρέα Ανιέλι να δηλώνει πως αισθάνεται ντροπιασμένος αλλά να ξεκαθαρίζει πως ο Αλέγκρι μένει στη θέση του.

Η εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Μακάμι Χάιφα ελαχιστοποίησε τις ελπίδες της Γιουβέντους για πρόκριση στους "16" του Champions League ενώ θέτει εν αμφιβόλω και τη συνέχειά της στο Europa League, παρόλα αυτά ο Μάσιμο Αλέγκρι συνεχίζει στη θέση του έστω και αν η καρέκλα του τρίζει επικίνδυνα.

Αυτό το κατέστησε σαφές ο Αντρέα Ανιέλι με δηλώσεις του στο μικρόφωνο του ιταλικού "Sky", με τον ισχυρό άνδρα της βέκια σινιόρα να δηλώνει πως αισθάνεται ντροπή για την ήττα της ομάδας του και να υποστηρίζει πως η ευθύνη είναι συνολική και δεν βαραίνει μόνο ένα άτομο.

"Ή αποψινή βραδιά είναι δύσκολη ενώ και η περίοδος είναι δύσκολη. Είναι μία από τις δυσκολότερες περιόδους, είναι μία στιγμή ανάληψης ευθυνών και είμαι εδώ για αυτό.

Αισθάνομαι ντροπή για αυτό που συμβαίνει, είμαι οργισμένος όμως ξέρω επίσης ότι το ποδόσφαιρο παίζεται με 11 παίκτες, χάνεται με 11 και κερδίζεται με 11.

Αν μένει ο Αλέγκρι; Σε μία κατάσταση όπως αυτή, δεν είναι θέμα ενός μόνο ατόμου. Είναι θέμα του συνόλου. Αισθάνομαι ντροπή, οι οπαδοί κουράζονται που είναι στους δρόμους και επιστρέφουν από το γήπεδο αυτή τη στιγμή", δήλωσε χαρακτηριστικά, δίνοντας για μία ακόμα φορά ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέγκρι, σε μία περίοδο που δέχεται τρομερή κριτική ο Ιταλός προπονητής.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ