ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Αλέγκρι: "Αποσυρόμαστε στο προπονητικό, δεν σκέφτηκα ποτέ την παραίτηση"

Αλέγκρι: "Αποσυρόμαστε στο προπονητικό, δεν σκέφτηκα ποτέ την παραίτηση"
PRINT SCREEN YOUTUBE

Ο Μάσιμο Αλέγκρι ξεκαθάρισε μετά την ήττα από την Μακάμπι Χάιφα πως δεν σκέφτηκε ποτέ το ενδεχόμενο της παραίτησης από τον πάγκο της Γιουβέντους ενώ αποκάλυψε πως η ομάδα θα μπει σε ριτίρο μέχρι και το σαββατιάτικο ντέρμπι με την Τορίνο.

Η ήττα από την Μακάμπι με 2-0 στην Χάιφα πλήγωσε την Γιουβέντους, όμως οι άνθρωποί της παραμένουν ενωμένοι και στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα πως θα παλέψουν για να αλλάξουν την κατάσταση.

Η αρχή έγινε από τον Αντρέα Ανιέλι που δήλωσε μεν ντροπιασμένος αλλά ξεκαθάρισε πως ο Μάσιμο Αλέγκρι θα παραμείνει στη θέση του ενώ τη σκυτάλη πήρε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος απέρριψε το σενάριο της παραίτησής του από την τεχνική ηγεσία και αποκάλυψε πως η ομάδα θα αποσυρθεί στο προπονητικό κέντρο ενόψει του ντέρμπι της πόλης με την Τορίνο (15/10, 19:00, COSMOTE SPORT 2 HD, LIVE από SPORT24).

"Είναι δύσκολο να εξηγηθεί η κατάσταση, θα πρέπει μόνο να κάνουμε ησυχία. Δεν πιάσαμε υψηλά στάνταρντ, ειδικά σε επίπεδο χαρακτήρα. Επιστρέφουμε στο σπίτι για να δουλέψουμε περισσότερο από πριν, οφείλουμε να βγούμε από αυτή την κατάσταση.

Αύριο γυρίζουμε στην Ιταλία και θα παραμείνουμε στο προπονητικό μας κέντρο, στην Κοντινάσα, μέχρι το ντέρμπι. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως δεν είναι πρόβλημα τεχνικό ή τακτικής, είναι ζήτημα καρδιάς και πάθους.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Παίζουμε πάρα πολύ ατομικά και σε εμένα δεν αρέσει αυτό. Ήθελα να παίζαμε ως ομάδα και να είμαστε συμπαγείς και εμείς κάναμε το αντίθετο. Έχουμε τρεις ημέρες για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την Τορίνο.

Ο Ανιέλι έχει δίκιο, θα πρέπει να ντρεπόμαστε, κάναμε το χειρότερο πρώτο μέρος της σεζόν, τώρα θα πρέπει να αποσυρθούμε και να κοιταχτούμε στα μάτια, δεν είναι σωστό να κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις", τόνισε ο Μάσιμο Αλέγκρι, για να προσθέσει αναφορικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του:

"Σε καμία περίπτωση δεν σκέφτηκα την παραίτηση, είναι μία πρόκληση και όταν γίνεται δύσκολη γίνεται ακόμα πιο ωραία. Θα πρέπει να βγούμε από αυτή την κατάσταση με θάρρος και μεγάλο πάθος".

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ