ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Οι δύο επιλογές εντός Ιταλίας για τον αντί-Πογκμπά

Ο Τεν Κούπμαϊνερς με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς της Serie A απέναντι στην Μίλαν | 26 Φεβρουαρίου 2023
Ο Τεν Κούπμαϊνερς με τη φανέλα της Αταλάντα σε ματς της Serie A απέναντι στην Μίλαν | 26 Φεβρουαρίου 2023 @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Με τον Πολ Πογκμπά να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία για το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ η Γιουβέντους ψάχνει πιθανούς αντικαταστάτες του, έχοντας ήδη καταλήξει σε δύο περιπτώσεις εντός των ιταλικών συνόρων.

Ο Πολ Πογκμπά βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη και στο δεύτερο δείγμα, στο πλαίσιο ελέγχου ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε και πλέον κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την ιταλική αθλητική δικαιοσύνη, που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα τέσσερα χρόνια.

Από την πλευρά της, η Γιουβέντους θα "κουρέψει" τον μισθό του Πολ Πογκμπά κατά 95% και από τα 8 εκατομμύρια θα πέσει στα 42.000 ευρώ, ωστόσο αυτό που ενδιαφέρει τον Μάσιμο Αλέγκρι δεν είναι τόσο το οικονομικό αλλά ο παίκτης που θα κληθεί να καλύψει το κενό του σε περίπτωση που επικυρωθεί η τιμωρία του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πριν από λίγες ημέρες είχε διαρρεύσει η είδηση πως ο Τόμας Παρτέι της Άρσεναλ είναι στο στόχαστρο ενώ σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ υπάρχουν δύο παίκτες που τα πηγαίνουν εξαιρετικά στην Serie A και ενδιαφέρουν τους μπιανκονέρι.

Ο βασικός στόχος είναι ο Τεν Κόπμαϊνερς που έχει μπει ήδη στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Αταλάντα, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως ο Ολλανδός διεθνής αμυντικός μέσος βρίσκεται στα ραντάρ της βέκια σινιόρα και θα γίνει μάλιστα κίνηση για την απόκτησή του από την Dea τον προσεχή Ιανουάριο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε περίπτωση πάντως που δεν προχωρήσει η περίπτωσή του, υπάρχει εναλλακτική λύση εντός των συνόρων που δεν είναι άλλος από τον 21χρονο Λάζαρ Σάμαρτζιτς, με τον Σέρβο μέσο να δείξει πολύ καλά στοιχεία με τη φανέλα της Ουντινέζε.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ