ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς έσπασε την καραντίνα και κινδυνεύει με μήνυση

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς έσπασε την καραντίνα και κινδυνεύει με μήνυση
JUVENTUS.COM

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έσπασε την καραντίνα για να πάει στο Τορίνο να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους, σύμφωνα με την υγειονομική επιτροπή της Τοσκάνης και κινδυνεύει με μήνυση.

Η Παρασκευή είναι μια σημαντική μέρα για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς, αφού ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του από τη Γιουβέντους στη Φιορεντίνα.

Παρ' όλα αυτά, δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό με βάση τους κανονισμούς της Ιταλίας για τον κορονοϊό, όπως εξήγησε ο διευθυντής της υγειονομικής επιτροπής της Τοσκάνης.

Ο Τζιόρτζιο Γκαροφάλο μίλησε στη Rai Toscana, εξηγώντας ότι ο 21χρονος Σέρβος για να ταξιδέψει στο Τορίνο, έσπασε την καραντίνα του, αφού δεν είχε περάσει το απαιτούμενο διάστημα από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό.

"Το θέμα έχει συγκεντρώσει αρκετό ενδιαφέρον των ΜΜΕ, όμως εμείς είμαστε ήρεμοι. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Οι εμβολιασμένοι με τρεις δόσεις πρέπει να περιμένουν επτά ημέρες μεταξύ θετικού και αρνητικού αποτελέσματος. Αν εγκαταλείψει την καραντίνα, πρόκειται για παραβίαση των κανονισμών που συνιστά ποινικό αδίκημα. Οι ενέργειές μας είναι υποχρεωτικές και είμαστε ψύχραιμοι, επειδή από χθες κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο".

Ο Βλάχοβιτς ταξίδεψε την Παρασκευή έχοντας αρνητικό τεστ, σύμφωνα με την υγειονομική επιτροπή του Τορίνο, περνώντας από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφοντας στη Γιουβέντους.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ