ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς είπε το "ναι" για να επεκτείνει μέχρι το 2028 τη συνεργασία του με τους μπιανκονέρι

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Βιγιαρεάλ για το Champions League | 16 Μαρτίου 2022
Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς κόντρα στην Βιγιαρεάλ για το Champions League | 16 Μαρτίου 2022 @2022 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς είναι πρόθυμος να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει ως το 2028 στην Γιουβέντους, με την "Gazzetta dello Sport" να αποκαλύπτει πως επίκειται ραντεβού του ατζέντη του με τους Τορινέζους.

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα το τελευταίο διάστημα και με εννέα γκολ στα επτά τελευταία ματς πρωταθλήματος κρατάει την Γιουβέντους στη 2η θέση της Serie A, φέρνοντάς την όλο και πιο κοντά στο μεγάλο φετινό στόχο της που δεν είναι άλλος από την επιστροφή της στο Champions League.

To γεγονός αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους μπιανκονέρι, που δύο χρόνια πριν είχαν δαπανήσει το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ για να τον πάρουν από την Φιορεντίνα, και πλέον όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι κοντά σε μία συμφωνία με αμοιβαίο όφελος.

Αυτή αφορά την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών μέχρι το 2028 (το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2026), με τον 24χρονο Σέρβο να δέχεται να διευκολύνει τη διοίκηση της Γιουβέντους ώστε να καλύψει το κλιμακωτό συμβόλαιό του (αρχικά κέρδιζε 7,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, τώρα είναι στα 10 εκατ. ευρώ και το 2026 θα ανέβει στα 12) μέσα σε μία περίοδο τεσσάρων και όχι δύο ετών.

Όλα αυτά τα αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport", με την εφημερίδα να ανφέρει πως ο Σέρβος στράικερ έχει ζητήσει από τον μάνατζέρ του, Ντάρκο Ρίστιτς, να συναντηθεί μέσα στην άνοιξη του 2023 με τον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάνο Τζούντολι, για να ολοκληρωθεί το deal.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ