ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Πογκμπά ζήτησε επανεξέταση στο δείγμα που τον έδειξε θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας © 2021 FRANCK FIFE / AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά, όπως αναμενόταν, εκμεταλλεύτηκε το δικαίωμα που είχε και ζήτησε επανεξέταση του δείγματος, το οποίο τον έδειξε θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ο Πολ Πογκμπά αξιοποίησε το δικαίωμά του για επανεξέταση του δείγματος που τον έδειξε θετικό σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ, στον οποίο υποβλήθηκε μετά από το ματς της Γιουβέντους με την Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο,

Η διορία για να ζητήσει να επαναληφθεί το τεστ ήταν μέχρι την Πέμπτη (14/9), ενώ η διαδικασία ανάλυσης θα διαρκέσει άλλες επτά ημέρες.

Ο αποκλεισμός από τη δράση, σε περιπτώσεις ντόπινγκ, φτάνει έως και τα δύο χρόνια, αλλά μπορεί να αυξηθεί στα τέσσερα χρόνια αν αποδειχτεί πως υπήρχε σκοπιμότητα.

Ποια είναι η στάση της Γιουβέντους; Περιμένει και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος που έδωσε ο Πογκμπά, αλλά την ίδια ώρα κινείται για τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που επιβληθεί τιμωρία στον Γάλλο, με την τορινέζικη έκδοση της εφημερίδας "Repubblica" να αποκαλύπτει πως οι μπιανκονέρι έχουν στο στόχαστρό τους τον Τόμας Παρτέι.

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, υπεύθυνο για το θετικό αποτέλεσμα σε έλεγχο ντόπινγκ στο οποίο υπεβλήθη ο Πογκμπά είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής από τις ΗΠΑ, το οποίο μάλιστα, του πρότεινε φίλος του γιατρός.

Υπενθυμίζεται Πογκμπά έχει υπογράψει έως το καλοκαίρι του 2026 με τις ετήσιες απολαβές του να ανέρχονται στα οκτώ εκατ.ευρώ.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ