ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Βρήκε στην Άρσεναλ τον υποψήφιο διάδοχο του Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς Champions League κόντρα στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους σε ματς Champions League κόντρα στην Μπάγερν | 16 Μαρτίου 2016 @2016 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Γιουβέντους δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια την ώρα που περιμένει την ετυμηγορία της αθλητικής δικαιοσύνης για την υπόθεση ντόπινγκ του Πολ Πογκμπά, με την "Repubblica" να αποκαλύπτει πως έχει ήδη εντοπίσει τον υποψήφιο διάδοχό του.

Η εβδομάδα αυτή που διανύουμε μόνο ευχάριστη δεν είναι για τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τεστοστερόνη σε έλεγχο ντόπινγκ στον οποίο υποβλήθηκε μετά από το ματς της Γιουβέντους με την Ουντινέζε τον περασμένο Αύγουστο και κινδυνεύει ακόμα και με τιμωρία αποκλεισμού δύο ετών από τα γήπεδα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τιμωρία που μάλιστα που μπορεί να φτάσει ακόμη και τα τέσσερα χρόνια, σε περίπτωση που αποδειχτεί πως ο Γάλλος διεθνής μέσος πήρε εν γνώσει του τις συγκεκριμένες απαγορευμένες ουσίες.

Ποιά είναι η στάση της Γιουβέντους; Περιμένει και τα αποτελέσματα του δεύτερου δείγματος που έδωσε ο Πογκμπά αλλά την ίδια ώρα κινείται για τον αντικαταστάτη του σε περίπτωση που επιβληθεί τιμωρία στον Γάλλο, με την τορινέζικη έκδοση της εφημερίδας "Repubblica" να αποκαλύπτει πως οι μπιανκονέρι έχουν στο στόχαστρό τους τον Τόμας Παρτέι.

Ο 30χρονος μέσος της Άρσεναλ είχε απασχολήσει την Γιουβέντους και το περασμένο καλοκαίρι όπου δεν είχε προχωρήσει η υπόθεση της μεταγραφής του, με το γεγονός ωστόσο πως δεν είναι στις βασικές επιλογές του Μικέλ Αρτέτα για τους κανονιέρηδες να επιτρέπουν στους Ιταλούς να ελπίζουν σε deal το ερχόμενο Ιανουάριο.

Σημείωνεται πως ο Παρτέι ήταν βασικός στα πρώτα τρία ματς της Άρσεναλ αγωνιζόμενος σε μία άγνωστη για αυτόν θέση, του δεξιού μπακ, ενώ στην παρούσα φάση είναι τραυματίας και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου έναν μήνα στη δράση.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ