ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Πογκμπά θα αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος στον αγώνα με τη Μόντσα το Σάββατο

Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας
Ο Πολ Πογκμπά με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας © 2021 FRANCK FIFE / AP IMAGES

Ο Πολ Πογκμπά ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά φέτος με τη φανέλα της Γιουβέντους, καθώς εκτός απροόπτου θα παίξει στην αναμέτρηση με τη Μόντσα το Σάββατο (28/1).

Η σεζόν δεν ξεκίνησε ιδανικά για τον Πολ Πογκμπά, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο επέστρεψε στη Γιουβέντους, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με την ομάδα στη δεύτερη θητεία του.

Μετά από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στις 24 Ιουλίου στις ΗΠΑ ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της συντηρητικής θεραπείας, όμως οι πέντε εβδομάδες δουλειάς δεν έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα, με αποτέλεσμα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου τον Σεπτέμβριο.

Η κακοτυχία όμως, συνεχίστηκε για τον Γάλλο διεθνή, ο οποίος σχεδόν δέκα μέρες μετά την επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς έμεινε ξανά εκτός λόγω μυϊκού προβλήματος.

Κάπως έτσι, μέχρι και σήμερα ο Πογκμπά δεν έχει καταφέρει να πάρει αγωνιστικά λεπτά. Ωστόσο, σύμφωνα με το Sky Sports ο 29χρονος αναμένεται, εκτός απροόπτου, να αγωνιστεί στο παιχνίδι του Σαββάτου (28/1) με τη Μόντσα για την 20η αγωνιστική της Serie A.

Νωρίτερα μάλιστα, αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό που θα δώσει την Πέμπτη (26/1) η Γιουβέντους Κ23.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ