ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Πήρε την απόφαση να χειρουργηθεί στο δεξί γόνατο ο Πογκμπά

Γιουβέντους: Πήρε την απόφαση να χειρουργηθεί στο δεξί γόνατο ο Πογκμπά
PRINT SCREEN

Η συντηρητική θεραπεία που ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα ο Πολ Πογκμπά δεν είχε επιτυχία και αποφάσισε να υποβληθεί σε επέμβαση στο μηνίσκο, κάτι που αναμένεται να τον κρατήσει για 1,5 μήνα εκτός δράσης.

Η απουσία του Πολ Πογκμπά από την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, που βρίσκει την Γιουβέντους στο "Παρκ Ντε Πρενς" απέναντι στην Παρί, ήταν δεδομένη, ωστόσο το φίλαθλο κοινό των μπιανκονέρι θα πρέπει να συμφιλιωθεί με την ιδέα πως θα αργήσει να δει τον Γάλλο διεθνή μέσο με τα ασπρόμαυρα.

Μετά από τον τραυματισμό που είχε υποστεί στις 24 Ιουλίου στις ΗΠΑ ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε επιλέξει να ακολουθήσει το δρόμο της συντηρητικής θεραπείας, όμως οι πέντε εβδομάδες δουλειάς δεν έφεραν το πολυπόθητο αποτέλεσμα και πλέον είναι έτοιμος να περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Όπως αναφέρουν το βράδυ της Δευτέρας (5/9) τα ιταλικά ΜΜΕ, ο Πογκμπά πήρε την απόφαση να υποβληθεί σε άμεση επέμβαση στο μηνίσκο για την αποκατάσταση του προβλήματος στο δεξί του γόνατο, κάτι που αναμένεται να τον αφήσει εκτός δράσης για πέντε με έξι εβδομάδες.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους θα είναι εφικτή στα μέσα Οκτωβρίου, γεγονός που θα του επιτρέψει να διεκδικήσει την παρουσία του στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη φανέλα της εθνικής Γαλλίας.

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ