ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Γιουβέντους: Ο Μοράτα σκόραρε και πήρε εκδίκηση από το VAR

Ο Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει για γκολ του κόντρα στην Κροτόνε για την Serie A
Ο Άλβαρο Μοράτα πανηγυρίζει για γκολ του κόντρα στην Κροτόνε για την Serie A FRANCESCO MAZZITELLO/LAPRESSE VIA AP

Μετά από τα τρία γκολ που είδε να του ακυρώνονται στο ματς με την Μπαρτσελόνα μέσω χρήσης VAR, ο Άλβαρο Μοράτα πήρε γλυκιά ρεβάνς στο ματς με την Σπέτσια καθώς σκόραρε και το γκολ του μέτρησε μετά από παρέμβαση της τεχνολογίας (VIDEO).

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν άσχημο για την Γιουβέντους καθώς ηττήθηκε στο "Allianz Stadium" με 1-0 από την Μπαρτσελόνα και ταυτόχρονα εφιαλτικό για τον Άλβαρο Μοράτα. Ο Ιταλός φορ κατάφερε να στείλει όχι μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Νέτο, ωστόσο σε καμία από αυτές δεν πανηγύρισε τελικά αφού όλα γκολ του ακυρώθηκαν.

Για αυτό φρόντισε το VAR που κλήθηκε να αποφανθεί και για τρεις φάσεις, με τον Ιταλό επιθετικό να "συλλαμβάνεται" ισάριθμες φορές σε θέση οφσάιντ που ήταν δύσκολο να το δει κανείς με την πρώτη ματιά.

Ωστόσο, η τύχη γύρισε στον Μοράτα μερικά 24ωρα αργότερα. Συγκεκριμένα στο ματς με την Σπέτσια για την 6η αγωνιστική της Serie A, με το γκολ του στο 14' να μη μετράει αρχικά καθώς υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ όταν δέχτηκε την ασίστ από τον ΜακΚένι αλλά τη φάση να πηγαίνει στο VAR και εκεί να ανατρέπεται η αρχική απόφαση για να πανηγυρίσει το 1-0.

Και να πάρει φυσικά μία άτυπη ρεβάνς από όσα τράβηξε από την τεχνολογία στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ